Karácsonyi színdarab (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Karácsonyi színdarab
6. Csingiling83
2013. jan. 6. 19:06
:) köszönöm :)
5. szöszi25
2013. jan. 5. 21:48
Nagyon szép a történet és hozzá a zenei is. Gratulálok hozzá.
4. Csingiling83 (válaszként erre: 2. - Suesue)
2012. dec. 25. 08:33
Neked is Áldott, békés, boldog ünnepeket kívánok!
Köszönöm, hogy elolvastad . :)
Hallgasd meg a zenét is hozzá! :)
3. Csingiling83
2012. dec. 25. 08:31
Ezt a színdarabot a munkahelyemen adtuk elő fiataljainkkal, a karácsonyi ünnepségen, majd a karácsonyi gálán, és egy társintézményünk karácsonyi ünnepségén, ahová meghívtak minket. Nagyon szép, megható történet. Én írtam át egy történet alapján, mert nekik kicsit egyszerübben kell. De nagyon szépen megtanulták, nagyon ügyesek.
A közönségnek is nagyon tetszett,a Karácsonyi Gálán a záró zenét :
állva tapsolták vissza, de minden előadás nagy hatással volt a nézőkre, végig sírták és a végén állva tapsoltak.
Nagyon szép és megható volt!
2. Suesue
2012. dec. 24. 10:16
Nagyon szép.
Köszönöm, hogy megosztottad.
Kellemes Karácsonyt.
1. Csingiling83
2012. dec. 24. 09:08
A mai világban egyre többen keresik a boldogságot és csak nagyon kevesen veszik észre, hogy a boldogság ott van a szemük előtt, csak ők nem ismerik fel. A mi történetünk is erről szól. Hallgassátok szeretettel és reméljük, segít a boldogság keresésében.
Ezt a színdarabot a munkahelyemen adjuk elő fogyatékos fiataljainkkal, a karácsonyi ünnepségen. Nagyon szép, megható történet. Én írtam át egy történet alapján, mert nekik kicsit egyszerübben kell. De nagyon szépen megtanulták, nagyon ügyesek.
Ugrás a teljes írásra: Karácsonyi színdarab
Ezt a színdarabot a munkahelyemen adjuk elő fogyatékos fiataljainkkal, a karácsonyi ünnepségen. Nagyon szép, megható történet. Én írtam át egy történet alapján, mert nekik kicsit egyszerübben kell. De nagyon szépen megtanulták, nagyon ügyesek.
Ugrás a teljes írásra: Karácsonyi színdarab
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?