Kapros zöldségsaláta recept
A Kapros zöldségsaláta hozzávalói:75 dkg vegyes zöldség: sárga-, fehérrépa, zeller, karalábé
1 csokor újhagyma, vagy egy szál póréhagyma
2 dl tejföl
2 csokor friss kapor
törött bors, só
A Kapros zöldségsaláta elkészítési módja:
A zöldségeket nagyjából egyforma kis részekre darabolom, majd enyhén sós vízben néhány percig főzöm. Inkább ropogós, mint puha legyen. Leszűröm, hagyom kihűlni. A hagymát felkarikázom. A tejfölbe keverem a finomra vágott kaprot, sóval, borssal fűszerezem. Hozzáadom a zöldségeket, jól összeforgatom, s lefedve néhány órán keresztül hűtöm.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. jún. 1. 21:20
A kapros zöldségsaláta elkészítési módja és hozzávalói.