Kapott már valaki gyedet februárban? Hogy változott az összege? (tudásbázis)
Gyed valakinek???? Békés OTP??
Mi se kaptunk gyed et az államkincstár utal és csak családi jött otp
Végül nekem is megjött! Alighogy beírtam ide az elöző hozzászólásomat, szóval...
Nekem nem változott, maradt annyi amennyi volt!
Nekem 3 gyerkőcöm van, 1 gyerekről kértem a családi kedvezményt!
Hát én megkaptam,12 ezerrel kevesebbet:-(
de a jó hír,hogy a fizupapírral együtt küldik majd a kompenzációs papírt is.
Sziasztok
Én ma már nem is várom, felhívtam a drága munkáltatómat, és közölték hogy 10.-ig meglesz, és ezzel le is voltam rendezve! Szerintem még nem is utalták el, mivel a volt munkatársaimmal tartom a kpacsolatot, és mondták, hogy valamit elcsesztek az irodában, ezért nincs még fizetés, illetve gyed! Köszönjük szépen!!!!
Szia
Még én sem kaptam, nekem a munkáltatóm utalja a gyedet, eltudom képzelni milyen mérgesek már a dolgozók is, hogy 9.-én délelött még nem kaptak fizut!
Sziasztok! Van még valaki, aki nem kapta meg a GYED-et? Nekem eddig legkésőbb 6-ig rajta volt a számlámon, most meg még mindig semmi!
Nem értem milyen sokkal kevesebbet kapunk és max 9500 lesz a kompenzáció...én 68-70 helyett kaptam 48 valamennyit... Szerintetek???
Húú az rengeteg! :( Én még ma nem kaptam meg! :(
Lehet hogy jobb is, mert csak idegeskedék ha meglátnám az összeget! De holnap majd írok, ha van valami!
Sziasztok!
Én 18000-elkaptam kevesebbet!!!Kicsit se vagyok ideges...
Sziasztok! Én még nem kaptam meg, várom az sms-t, de remélem nem kapok kevesebbet, 3 gyerkőcöm van, így talán nem kapok kevesebbet, de majd megírom ha megérkezett! Eddig 70.000-et kaptam!
Én még tgyás-t kapok, de ugyanannyit kaptam mint az előző hónapban.
Szülés előtt mennyi volt a bruttód?
Én 20000 forinttal kevesebbet kaptam, kiváncsi leszek kifogja ezt kompenzálni
Én 67ezer helyett 56ezret kaptam (tgyás), 10.835 forinttal kevesebbet. Már letöltöttem az oep oldaláról a nyomtatványt, amivel a kiegészítést lehet igényelni, de mivel mi megosztva (114.875.- és 10.125.-) vettük igénybe a családi adókedvezményt, így nem igazán lehet kitölteni a papírt. Felhívtam az oep-et, ők sem tudják, hogy ilyenkor mi legyen, mert a papíron csak gyerekszám szerint lehet beírni. Ha nullát írok, akkor hazudok, ha egyet írok, akkor pedig szinte semmit nem kapok. Szóval nem tudom, hogyan lesz....
Én 40ezret kaptam.48-49 helyett.
Aki minimálbérre volt bejelentve annak mennyi a gyed összege?
9000 -el kaptam kevesebbet.ÁÁÁÁ nem vagyok ideges....
Én most 84eFt helyett 78eFt-ot kaptam. De máskor is volt már ilyen...
többet kaptam, ugyanis igaz, hogy kiment az adójóváírás, viszont a minimálbér felment, valamint a szuperbruttó is kiment (vagy csak fele lett, nem tudom)
Még nem kaptam.. Min múlik,h több vagy kevesebb?
attől függ mennyi volt a jövedelmed mig dolgoztál...ha elég magas volt akkor a legmagasabb gyedet kapod ami most már 96 ezer forint...én eddig 71 ezret kaptam plussz családi a jövedelmem bruttó 120 volt mig dolgoztam..hát ezektől függ:-(
Én kevesebbre számítottam közel 10ezerrel,erre 4ezerrel több jött! Nem értem már én se..
És mitől függ, hogy kevesebb vagy több lesz-e? Én ezt az egészet nem értem.
senkitől nem sajnálom, ha többet kap... de hogy kevesebbet kapunk rengetegen ez már ...áhhh nincs is rá jelző
jóóóól, felment 8ezerrel :)
Érdekelne,kinek mennyire változott a GYed összege...én legalább 8-9 ezer forintos csökkenésre számithatok..ti hogy vagytok vele?
További ajánlott fórumok: