Káposztás hús /savanyú káposztával!/ recept
180 perc
A Káposztás hús /savanyú káposztával!/ hozzávalói:
1/2kg savanyú káposzta
ugyanannyi hús /disznó/
kevés szalonna
gersli
hagyma
foki
szemes fekete bors
babérlevél
víz
pirospaprika
só
1db pari
1db paprika
borsikafű
A Káposztás hús /savanyú káposztával!/ elkészítési módja:
pörkölt alap, a húst felkockázva megpirítom.A savanyú káposztát késsel felaprítom,beleteszem vízzel felöntöm,főzöm.A gerslit átmosom félidőbe hozzáadom,a borsikafű vet a vége felé teszem bele.
Ez igazán egészséges,nincs rántás benne.Csak jó anyagok,lassú főzés kb.3-óra. Szuper!!!
Fényképet találsz a zebe-zaba naplómban a 147 bekezdésnél.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: pistiisti52, 2011. dec. 14. 18:21
A káposztás hús /savanyú káposztával!/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.