Kolozsvári rakott káposzta déltengeri módra recept



Egy kiló savanyú káposzta,fél kiló darált hús,fehérlecsópaprika,1 szem paradicsom,natur johurt,olivaolaj,angolszalonna,fokhagyma,só,bors,fűszerparika,
A Kolozsvári rakott káposzta déltengeri módra elkészítési módja:
Kis oliván megpárolom a káposztát.Ezalatt a vöröshagymát üvegesre egy másik edénybe.Hozzáadom a paprikát,paradicsomot,darált pulykahúst.Mikor a pulykahus kész a káposzta is megdinsztelődik.Egy tepsibe lerakom őket egymásra.Alul szereti a káposzta,rá a husi.Natur joghurttal lelocsolgatom és az angolszalonnával díszítem.Be a sütőbe.Kb.20 perc és kész.A szalonna megsül addig.Az egész család élvezte.
Ha nagyon szigorúak vagyunk,a szalonna nélkül is elkészíthető.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: kacsóka, 2006. júl. 10. 20:48
A kolozsvári rakott káposzta déltengeri módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.