Kaphat valaki úgy trombózist, hogy véralvadásgátló injekciót kell alkalmaznia? (tudásbázis kérdés)
Szia, miből gondolod, hogy etalonnak vélem?
A soraidból úgy veszem ki, azt akarod a számba adni, azt javasoltam, ne használj injekciót. Nézd magánügyed mit teszel Magaddal, merészeltem megemlíteni, hogy ne diagnosztizáljunk látatlanban.
Igaz leírtam a kérdezőnek, hogy valószínűleg "csupán" megerőltetés......de azt nem, hogy BIZTOS nincs semmi gond.
Szia ! Ilyet 100% állítani felelőtlenség. Szülésbe és foghúzásba se kellene belehalni, sajnos azért megesik.
Látatlanban még orvos sem állíthat ilyet, hogy mert kapja , szúrja valaki magát akkor elkerülhető mindez.
Nem a megbántás volt a célom, csak figyelem felhívás, hogy látatlanban senki ne foglaljon állást orvosi esetekben. azt leírhatja bárki vele nem esett meg, de, hogy mással történhet-e probléma, felelősséggel nem írhatja le. mindannyian mások vagyunk.
Jó egészséget Neked is és szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis után
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni?
- Trombózis elleni injekciótól lehet valami bajom?