Kapcsolatra vágytam, régóta. Megkaptam, rendes ember, mégis... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Önző ember vagy ha azt akarod, hogy körülötted forogjon a világ. Inkább becsüld meg azt ami van, hidd el jobb ami most van mintha semmi sem lenne. Tapasztalat!
Szerintem nézz magadba, és gondold át mi mindent kapsz a párodtól, és vigyázz rá! Nemcsak a párodra, hanem magatokra is vigyázz és a kettőtök között lévő kapocsra is vigyázz.
Lehet hogy magaddal van bajod, de az is lehet hogy a párod nem a te embered, hiába "rendes".
Amúgy ez a "rendesség" is lehet pszichiátriai eset, jó kisfiú/jó kislány szindrómának is hívják, komoly megfelelési kényszer, azzal pedig ki lehet üldözni bárkit a világból.
Egy jó párkapcsolathoz elég kevés az, hogy 'jóember. Az csak az alap. És ha semmi mást nem látsz benne, már a létezése is idegesít. Ha törődik veled az, ha nem, akkor meg az.
Ha régóta vágytál kapcsolatra, nem lehet hogy az történt, hogy belementél az első kínálkozóba?
Nem volt olyan párkapcsolatod, amelyben ténylegesen el voltál hanyagolva? Esetleg szülői oldalról nem kaptál elegendő törődést, megerősítést?
Semmiképp sem jó, amit leírsz. Saját magadat és a kapcsolatodat is mérgezed ezzel. Azt nem tudja neked egy ember sem biztosítani, hogy minden rólad szóljon számára a nap 24 órájában.
Természetesen az sem utolsó, hogy te mit érzel elhanyagolásnak. Nem mindegy, hogy csak nem válaszol olykor egy üzenetedre pár órán belül, vagy teljesen ignorálja az igényeidet és a lényedet.
Igazából törődik velem. Majdnem minden szabadidejében...
Mégis amint egy kevéske hanyagolást érzek, kikelek magamból, máris azt hiszem, hogy nem is annyira stabil, mint szeretném, úgyhogy vitát generálok a dologból.
Iszonyúan megnehezítem az életem az állandó túlgondolással, ahelyett, hogy csak élvezném amit kapok. :(
Ahogy írták ,lehet hogy mégsem ő a jó ember neked.
Vagy tényleg valami királylány komplexusod van,,és ha nem foglalkoznak veled 0-24 akkor kiakadsz.
Utóbbi a rosszabb,,mert ez esetleg egy kapcsolat elején még működhet,,de hosszú távon nem.
Gondolkodj vagy menj pszichológushoz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Régóta működő párkapcsolatban miért gondol időnként a nő egy másik nőre, akkor is ha mindent jól múködik a kapcsolat?
- Régóta gyűjtögetek egy új számítógépre, nagyon vágytam rá....