Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kapcsolatra vágytam, régóta. Megkaptam, rendes ember, mégis... fórum

Kapcsolatra vágytam, régóta. Megkaptam, rendes ember, mégis... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 8. 17:06

Önző ember vagy ha azt akarod, hogy körülötted forogjon a világ. Inkább becsüld meg azt ami van, hidd el jobb ami most van mintha semmi sem lenne. Tapasztalat!

Szerintem nézz magadba, és gondold át mi mindent kapsz a párodtól, és vigyázz rá! Nemcsak a párodra, hanem magatokra is vigyázz és a kettőtök között lévő kapocsra is vigyázz.

okt. 29. 13:06
Lehet,hogy önző,féltékeny természeted van?Lehet,hogy ez csak a tudatalattidban van! Amikor nem volt kapcsolatod,akkor arra vágytál,most,hogy van esetleg tudat- alatt félted,ha ezen az uton jársz eljutsz a kisajátításig-féltékenységig és akkor rossz uton jársz. Járd inkább az ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI utat.Ne akard a párod minden gondolatát tudni,hogy bele láss az agyába, felnyitnád a koponyáját de akkor sem tudsz meg semmit! Hagyd élni a másikat és az neked is jó.Gondold át ezeket a gondolatokat.
15. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 16:11

Lehet hogy magaddal van bajod, de az is lehet hogy a párod nem a te embered, hiába "rendes".

Amúgy ez a "rendesség" is lehet pszichiátriai eset, jó kisfiú/jó kislány szindrómának is hívják, komoly megfelelési kényszer, azzal pedig ki lehet üldözni bárkit a világból.

okt. 28. 13:11

Egy jó párkapcsolathoz elég kevés az, hogy 'jóember. Az csak az alap. És ha semmi mást nem látsz benne, már a létezése is idegesít. Ha törődik veled az, ha nem, akkor meg az.

Ha régóta vágytál kapcsolatra, nem lehet hogy az történt, hogy belementél az első kínálkozóba?

13. L’Engel (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 12:23

Nem volt olyan párkapcsolatod, amelyben ténylegesen el voltál hanyagolva? Esetleg szülői oldalról nem kaptál elegendő törődést, megerősítést?

Semmiképp sem jó, amit leírsz. Saját magadat és a kapcsolatodat is mérgezed ezzel. Azt nem tudja neked egy ember sem biztosítani, hogy minden rólad szóljon számára a nap 24 órájában.

Természetesen az sem utolsó, hogy te mit érzel elhanyagolásnak. Nem mindegy, hogy csak nem válaszol olykor egy üzenetedre pár órán belül, vagy teljesen ignorálja az igényeidet és a lényedet.

okt. 28. 11:12

Igazából törődik velem. Majdnem minden szabadidejében...

Mégis amint egy kevéske hanyagolást érzek, kikelek magamból, máris azt hiszem, hogy nem is annyira stabil, mint szeretném, úgyhogy vitát generálok a dologból.

Iszonyúan megnehezítem az életem az állandó túlgondolással, ahelyett, hogy csak élvezném amit kapok. :(

okt. 28. 09:12
Milyen a kötődési mintád? Lehet, hogy valamilyen önsorsrontó sémád van, ami miatt úgy érzed, hogy nem érdemled meg ezeket.
10. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 09:08

Ahogy írták ,lehet hogy mégsem ő a jó ember neked.

Vagy tényleg valami királylány komplexusod van,,és ha nem foglalkoznak veled 0-24 akkor kiakadsz.

Utóbbi a rosszabb,,mert ez esetleg egy kapcsolat elején még működhet,,de hosszú távon nem.

Gondolkodj vagy menj pszichológushoz.

9. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 08:48
Nem ő az embered, a vitákkal távolítod el magadtól.
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 07:53
Talán vissza kéne venni ebből a "körülöttem forog a világ" attitűdből, mielőtt minden értékes ember eltünik a társasági körödből!
7. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 07:50
Mi az hogy nem körülötted forog? Pont hogy van aki végre veled foglalkozik nem? Amikor egyedül vagy meg nem.
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 07:43
Talán mégsem ő az embered. Ha egyedül nem tudsz boldog lenni, mástól hiába várod. Valószínűleg ez történt veled, csalódottságot érzel.
okt. 28. 07:40
Sztem ez egy magadra forditott megallapitas, magadat okolod. Nyilvan nem ez a valosag.
okt. 27. 22:42
Akit elkerülne az ember, az rajta csüng állandóan, aki meg közel áll a lelkéhez, az nem érdekli őt. Sokan vannak így. (ha erre akartál kilyukadni)
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 22:40
Nagyon fiatal vagy ? A családodban a szüleid egymással és/vagy Veled nem vitatkoznak, veszekednek sokat ? Mert ilyen esetben is lehet, hogy ezt hozod otthonról, és ennek a hatása nem múlik el hamar.
okt. 27. 21:57
Annyira ramatyul vagyok. :( nem értem ami velem történik. Nem akarom ezt csinálni, de nem tudok a frusztrációimmal mit kezdeni. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook