Régóta működő párkapcsolatban miért gondol időnként a nő egy másik nőre, akkor is ha mindent jól múködik a kapcsolat? (tudásbázis)
Ezt a kérdést sokféleképpen lehet értelmezni :) hogy féltékenységből gondol valakire, vagy tetszik neki egy másik nő és ezért gondol rá, vagy esetleg az ágyban :) megmagyarázhatná már a topikinditó :)))))
Hmm, ez hogy férfiak is gondolnak már férfiakra az ágyban, ez érdekes, ebbe én még nem gondoltam bele :)))) mert általában a nőkre mondják, hogy minden nő szokot másnőre gondolni, de a pasik is? :))) pasik, akik itt vagytok, tényleg igy van? Engem most ez kezdet el érdekelni :)))) Lehet hogy mindjárt inditok egy topikot ilyen cimmel :))))))
""jessytaylor"" Igazat adok Neked, mert ez így van szerintem is. De tudod van aki bevallja őszintén, van aki letagadja még a gondolatot is (pedig ott jár a fejében). Legalább magunknak ne hazudjunk!, ha a külvilág felé nem is mindig mondunk igazat.
Ha a szexuális oldalát nézzük, akkor én azért, mert igaz, hogy már próbáltam a szexet nővel, de nem volt olyan igazi-igazi. Olyan igazi-igazit szeretnék! És az olyan más, mint pasival. Vonz az,a mi nem mindennapos dolog.
Csajok,időnként a férfiak is gondolnak más férfiakra az ágyban.Mi nők miért ne tehetnénk ezt meg lelkiismeretfurdalás nélkül?Attól még nem leszünk leszbikusak.Most őszintén:te nem nézed meg időnként a nők mellét??És most őszinte választ várok!!!!
Én csak barátnőként gondolok más nőre.
És Te,talán másként gondolod?
Nemtudom én soha nem gondoltam erre még! 30 éve jól működik nálam minden ! Igaz féltékenység az nem az én műfajom !" Aki akar, ugyis elhagy " ez az elvem !:)))
ez tok ertheto amit irt szerintem, nah mind1:))minden nonek sajnos mindig eszeben van min van ha van valaki mas a paraomnak??jajh mi van ha az a masik (kollegana, utcan vki....)jobban tetszik mint en...hat ez van, csak vigyazni kell hogy ez az erzes ne hatalmasodjon el:)bizni kell a parunkban:))
Hát ha nem féltékenységről van szó, akkor esetleg egy bizonyos személyre gondolsz, vagy általában egy nőre? Mert az sem mindegy.
Engem is érdekelne niki válasza, de eltűnt.
Ha megmagyaráznád, hogy pontosan mire gondoltál!:)
Most féltékeny vagy, vagy biszexuális? Egyik sem gond, csak nem értem.
hát ez a mondat elég érdekesre sikeredett...
:D
szex közben? Vagy mire gondoltál???
azért mert nőböl vagyunk:-)egyszerüen így működik a női agy:-)
Mármint szexuálisan? Vagy riválisként, féltékenységből?
Régóta működő párkapcsolatban miért gondol időnként a nő egy másik nőre, akkor is ha mindent jól múködik a kapcsolat?
További ajánlott fórumok: