Kapcsolat szerelem nélkül (beszélgetés)
nálam ez pár hónap alatt lezajlott.
azóta már tudom, h jobb, ha a nő hódítja meg a pasit finom praktikákkal :)
inkabb azt szurhetned le, hogy nem jo, ha nincs az elejetol kolcsonosseg. biztos, hogy sok kapcsolatban nincs szerelem, de nem veletlen, hogy annyi felrelepes van es hazugsag, elegedetlenseg, tarsas magany, hianyerzet
gyakran elofordul, hogy egy no nem szerelmes az elejen, de erzesei lesznek attol, ahogy a ferfi banik vele, tenyeren hordozza stb. szerintem ez nem igazi szerelem, kicsit masrol szol. es ilyen esetben is azert a ferfiak veszik a lapot, es idovel elmulnak naluk az erzesek, pont azert, mert elejetol nem viszonzott. es akkor nem ertik a nok, hogy-hogy lelep az a pasi, aki oda meg vissza volt ertem? hat igy. kell a kolcsonosseg
Túrógombócka ugyan ez történt velem. xD
Annyira odavolt értem, belementem. Pár évvel később már tudtam, hogy Ő az... na most kiderült h neki nem én vagyok.
Kopp...
nekem volt olyan, h nem voltam szerelmes a srácba, de annyira hajtott meg kedveskedett, hogy belementem. aztán én is beleszerettem, ő meg otthagyott.
szval sose tudhatod.
Egyik sem biztos, amit írsz. Egy kapcsolat, ahol nincs szerelem, még nem biztos, hogy tartós lesz, meg hogy nem kesz szenvedés. Vagy, vagy. Aztán az sem biztos, hogy akik szerelemmel kezdték, okvetlenül meggyűlölik egymást és nem marad semmi.
A gép nem mindig egységesen dobja, ezért simán előfordul, hogy valaki belemegy egy nem szerelmen alapuló, esetleg érdekkapcsolatba, és mégis megszívja. Ugyanígy előfordul az is, hogy másnak meg minden jót dob a gép, meg is van a kezdeti szerelem és jó sokáig meg is marad.
Sőt, szerintem pont az a rossz, ahol kezdetben sem volt szerelem, mert annak esélye sincs, hogy utólag alakuljon ki, szóval a felek még azt a kicsit sem tudják élvezni, amit a rövidebb szerelem adni tud.
Akkor az az egy fog szenvedni.
Tehát valaki ígyis úgyis szenvedni fog. A "nem szerelmes" fél részéről pedig iszonyú kegyetlen kihasználása a másiknak.
Olyan nincs, hogy legalább az egyik ne szeressen bele a másikba.
Úgyis szenvedni fog a végén valaki.
További ajánlott fórumok:
- Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban
- Párkapcsolat szerelem nélkül
- Érdemes egy 5 éves kapcsolatot felrúgni az igazi szerelemért?
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- Lehet szerelem testi kapcsolat nélkül?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?