Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban? (beszélgetés)
felesleges ezen rágódni, láthatóan a pasi nem volt az a normálisan ismerkedő típus. biztosan tetszettél neki, és azt hitte, könnyen elvisz egy körre, az időt meg nem akarta tovább húzni
ha valaki valóban kíváncsi rád és tetszel neki, akkor nem így viselkedik, ilyen pasival meg szenvedjen más, jól jártál, hogy nem lett semmi :)
Hát az első találkozás úgy zajlott, hogy első látásra szimpatikus volt. Elmentünk egy kis beülős helyre, végigbeszélgettük, nevettünk...Utána hazavitt útközben a kocsiban fogta a kezem. Amikor elbúcsúztunk, akkor teljesen spontán szájrapuszi is volt.
Amikor felhívott megemlítette, mennyire jól érezte magát, és a puszi is milyen spontán volt és jó.
És akkor a 2. találkozó ennek az ellentetje. Igazából ezért nem értettem. :(
ha 30 feletti vagy, akkor már bizonyára volt egy-két szerelem, szép kapcsolat az életedben, majd ezután is jön :) mindenkinek lehet üresjárata, mikor nem talál hozzá passzintót
kicsit furcsa nekem, amit a társkeresős pasiról írtál, aki szerint nem működik a kémia. mert ez azt jelenti, hogy nem jöttél be neki nőként, ezek szerint nem is volt kötetek semmi különös, hogy érezhetted azt, hogy vele el tudnál képzelni kapcsolat? :) csupán külsőre??
Ha hiszel a sorsban ,akkor hiheted, hogy jar es azt is hogy nem jar.
Ha nem hiszel a sorsban, akkor a kerdes az, hogy milyen jellemu vagy: kozel tudsz e engedni valakit annyira, hogy megerintsen vagy sem. Ha nem engeded magadhoz kozel az embereket, akkor is eselyes, hogy talalkozhatsz azzal az emberrel, aki tud rad hatni.
Tehat osszessegeben mindenki lehet szerelmes, a kerdes csak az, hogy mikor esik meg :)
Fel kell készülni rá, hogy egyedül fogsz élni és egyben nyitottsággal figyelni, hátha mégsem... :)
Talán nem egy sodródás, hanem önismeret szükségeltetik ahhoz, hogy úgy dönt valaki: 1. jobb egyedül 2. társat keres 3. ki akar lépni a rossz kapcsolatából 4. javítani szeretne a rossz kapcsolatán.
Igyekszem minden tolem tellhetot megtenni, de korlatozva vagyok sok mindenben. Nem adom fel. Akivel egyutt voltam szakitok vele, mert tudom, hogy mar ki az aki fele dobban a szivem, es nem akarom atverni ,hogy masra gondolok.
Inkabb egyedul fogok ra varni. 40 evet. Ezt beszeltuk meg :)
Komolyra forditva a szot igyekszem mindenben. Remelem, hogy lesz meg valami belole. Beszelunk telefonon, amikor csak lehet naponta, mert szereti a hangom es szeret velem beszelgetni. Annak idejen ugy indult, es remelem, hogy a beszelgetesekbol ujra lehet valami :)
Temahoz:
18 evesen ismertem meg az elso komoly baratnomet, es a szerelmet.
Es most 21 evvel kesobb ismet. 2 honapig kaphattam belole, aztan elcsesztem.
De legalabb igazan boldog voltam :)
Én amúgy iskolában dolgozok, és szeretem a gyerekeket, elvagyok velük. Mondjuk a nagyon kicsikhez már nem lenne türelmem.
Szóval, ha esetleg úgy alakul és nem lesz gyerekem, azt is el tudom fogadni. De párt szeretnék, csak olyan nehéz. :(
Talán frusztrált, gondjai vannak és így próbálja meg levezetni a feszültséget.
Én el sem tudtam volna magam képzelni huszonévesen anyaként...nem hiszem, hogy mindenkinek való gyerek.
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolat szerelem nélkül
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- Lehet szerelem testi kapcsolat nélkül?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Kapcsolat szerelem nélkül
- 2 eves kapcsolatot erdemes e felrugni egy 100km-re levo lehetseges szerelemert?