Káosz a lélekben (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káosz a lélekben
Szépen megfogalmaztad az érzéseidet és egyszerűen, mindenféle túlzások és cifrázások nélkül, mégis érthetően. Gratulálok hozzá. Ennyit a cikkről.
Én azt tanácsolom, hogy váljál felnőtté. A felnőttek élete döntés és felelősségvállalás, de ezek nélkül nem ismered meg az igazi sikert és persze a kudarcot sem. Nehéz, de sajnos szembe kell néznünk a félelmeinkkel és nem szabad hagynunk, hogy legyőzzenek minket. Ha a félelem irányít, sose leszel boldog, de még csak az esélyt sem adod meg magadnak. A kudarc, a fájdalom pedig szintén elkerülhetetlen része az életünknek. Ja és hiába vagy fiatal, a te szíved sem dobog örökké. Egy ember átlagban él (jóindulattal) 75-80 évet, nem mindegy, hogy ebből az időből mennyit vesztegetsz a félelmeidre és a bizonytalanságodra az önállótlanságra.
Kitartást! :)
:))) Ha a magány ellen küzdesz és az jön be... küzdj ugyanilyen módszerekkel a fordítottja ellen, hogy az jöjjön be. :)))
Tudod, ha egy matek egyenlet egyik oldalról nem megoldható, a másikról még lehet, hogy igen.
Próba szerencse.
Nehéz nyitni, nehéz felvállalni olyan dolgokat, amiben benne rejlik a kudarc lehetősége. De hidd el, mégis fontos! és meg kell tenned, meg kell próbálnod, magadért, a boldogságodért. Aztán ha nem sikerül, legalább azt mondhatod, hogy adtál egy esélyt...
Mások kilométereket tesznek meg a boldogságért, neked valóban csak pár utcányit kellene talán...
Miért kéne várni a másik életedre? (Ami talán nem is létezik.)
Lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy nagyon távol vagytok egymástól.
Ne kövesd el ismét ugyanazt a hibát! Ragadd meg a lehetőséget, vedd a kezedbe a sorsod. Csak pár utcányit kell megtenned. :D
Ugrás a teljes írásra: Káosz a lélekben
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Válság, árstop, minden totál káosz, a bevásárlóközpontok...
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- A rendetlenség káosza, avagy mi lehet mögötte?
- Tudom, hogy egész jó verseket tudtam írni, amikor lélekben...