Kanapéágy, ami ágyként is kényelmes? (beszélgetés)
A bútorüzletek azoknak a gyáróknak a katalógusát tartogatják, amelyekkel napi kapcsolatban állnak rendelés, stb. stb. terén.
Végigpörgettem az üzletekben a különböző gyártók katalógusait. Kinéztem belőle egy olyan garnitúrát, amit (én sarok garnitúraként) ha valaki akarja, francia-ágyként is össze lehet rakni. Sarok-garnitúraként 1 személy fekvőhelyként is tudja használni, ha a hát-párnákat leszedi.
Az üzletekben ott vannak az adott gyártó által használt szövet-minták is. Azt is kiválasztottam, megrendeltem, kb. 3 hét alatt készen volt, testreszabva.
És minden u.n. kisebb bútorüzletben ezt megteszik neked. Persze nem Ikea és hasonlók.
Olyat esetleg tud valaki, ahol kétszemélyes ágyat tudnék venni, nem túl drágán? :)
Előre is köszi :)
Nekünk is van ilyen kanapé jellegű ágyunk. Nem annyira kényelmes, mint egy franciaágy, azonban helytakarékosság szempontjából sok előnye van.
Ráadásul ha jót fogsz ki, akkor a keménysége ellenére még kényelmes is lehet.
Szia
Ugyan nem nekem írtad a hozzászólást, de én is megnéztem ezt az ágyat amit ajánlottál! Annyi kérdesem lenne csak, hogy ezen kényelmesen elfér szerinted két nagydarab felnőtt?
Nekünk most olyan ágyunk van ami szintén 3 személyes, de kihúzhatós, olyan amin hosszában kell aludni nem keresztbe. De azon is éppen, hogy csak elférünk. Nemtudom, hogy ezen a fajta ágyon elférnénk-e kényelmesen a férjemmel. Mindketten elég nagyméretűek vagyunk sajnos.
Engem is érdekelne a téma Anno 8 évig volt sarokülőnk, de ágynak nagyon kényelmetlen volt. 8 év után lecseréltük sima kihúzhatósra. Hát most 4 év után tartok ott, hogy valamit kéne kezdeni vele, mert rossz. Konkrétan ott tartok, hogy reggelre fáj minden porcikám mire fölkelek. De leginkább a térdemnél. Ott annyira kilapult a szivacsréteg rajta, hogy a kemény fához nyomódik a térdem. De a derekamnál lévő szivacs is kezd nagyon nagyon lapos lenni. Reggelente olyan vagyok, mint akit agyonvertek. Fáj minden porcikám..
Mondtam férjemnek, hogy valami más kell. De nem tudok 4-5 évente 100ezreket kiadni ágyra. Rendes francia ágy nem fér el a szobánkban. Kis panellakásunk van 35 nm. Most gondolkozom egy Dormeo fedőmatracon, de az is drága, nemtudom érdemes lenne-e belefektetni a pénzt, vagy vegyek inkább másik kanapéágyat?
Szia.
Ha derékfájósak vagytok,akkor különösen ajánlott a kemény ágy.!!
Eleinte kényelmetlennek tűnhet,de csak pár napig.Viszont megszabadithat sok kíntól.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Ti mennyiből jönnétek ki havonta kényelmesen?
- Mekkora az az összeg, ami kényelmesen elég lenne számodra/számotokra havonta?
- Milyen kényelmes ágyat válasszak?
- Milyen papucsod van?Fontos a kényelmes, jó minőségű, vagy az olcsóbb is jó?
- Kismamák!Ti milyen pózba alszotok, ami kényelmes és nem árt a babónak?