Kalocsán és környékén lakók (beszélgetős fórum)
Köszi, megvagyok. Volt már jobb is, de nem panaszkodom. :)
Mi is nekikezdünk a kinti melóknak. Tapasztalat híján elég nehézkes, szerencsére van segítségünk.
Egy kis barnulásnak én is örülnék, de engem valahogy nem nagyon fog a nap.
Óóó, én itt vagyok, csak a tavasszal megjöttek a kinti munkák is, és nekem március közepére sikerült is lepirulnom (-:
Te is jól vagy? (-:
Köszi Zsóka! :)
Sehol senki?
Hogy vagytok?
Köszönöm a linket drága Zsóka!
Megmutattam apumnak is. :)
Nekünk most egy hatalmas belső csőtörés "aranyozza" be a napjainkat.
Ti hogy vagytok?
Ma voltam Kalocsán, sikerült megint elbámészkodnom a busz indulását. :)
Nem könnyű csinálni, de azért jó... Ha szerencsétek van, és kifogjátok a jó időt, de nem lesz nagy szárazság, vagy tudtok locsolni...
A paprika is, mint minden növény, megérzi, hogy szereti-e a gazdája.
A Dunapart átalakítása tán az árvizekkel függ össze. Emlékszem, volt olyan ár, hogy éjszaka is ott kellett maradni a gátak mellett, váltásban csináltuk, és valaki mindig püfölt egy dobot, hogy a kinnlévők ne aludjanak el.
Pont a Palotajátékok mentek, a rendezvény utolsó napját rendesen el is mosta az árvíz.
Utána volt az átépítés, és emlékeim szerint ezután könnyebb volt megbirkózni az árvizekkel.
óhh hogy képesek tönkre tenni a természet szépségeit, miért kell mindenhova nagy szálló? Nem értem, az a hely pont szállók nélkül az igazi, olyan középkori hangulatú a sok történelmi emlékkel :)
Igen a Don vito lehetett, most rémlik így, asszem Sárga Taxi koncert is volt ott akkor, de hóó volt :)
Láttad volna régen, a Duna part vadregényes volt kis sétánnyal a fák között, az utcákon is rengeteg nagy lombú fa volt, ezeket mind kivágták, átalakították.
Szerintem a Don Vito-ban pizzáztál, nagyon jó hely.:)
Épült és épül több hotel is, mostanában sok gondot okozott, hogy a kiirtott erdők helyére a hegyoldalba építkeztek, és bizony megsüllyedt a félkész épületek jó része.
Mi nagyon szerettünk Visegrádon a Mogyoró hegyre, Nagyvillámra járni, azóta se láttam olyan szép erdőket, persze eléggé elfogult vagyok, ami Visegrádot illeti.
Szerettem Kalocsán élni.
Igaz , csak 3 évig tettem, de nem volt rossz:)
Nagyon szép bizony. De már nem a régi, nagyon rászálltak az idegenforgalomra, és hát ez sokat rontott az összképen. Ettől függetlenül csodaszép hely.
Az őslakosok ott is svábok, de annyian költöztek oda "idegenek", hogy már többen vannak, mint tősgyökeresek.
Az már más kérdés, hogy ott házat vagy lakást venni minimum lottó ötös kell, ezért kerültünk mi is Dunabogdányba.
Legalább egyszer sétálunk ott is egy kicsit. :)
Benedek is ismeretlen terep még, vagyis hát szinte minden, ami a környéken van. Legeslegelőször Gédert szeretném bejárni, még itt is van felfedeznivaló.
Háttt:))te tudod,de ott igazán nincs mit nézni:))
még a Dunára is csak kerülővel lehet lejuni.mi a géderi,uszodi,és a benedeki erdőket látogatjuk rendszeresen,töltésen,bicajjal,quaddal,gyalog.nagyon szeretünk a benedeki erdőben csavarogni,és strandolni is Benedekre járunk.
Szia! :)
Foktőt eddig csak a buszról láttam, oda is tervben van egy kirándulás, ha jó idő lesz.
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- 1995 környékén volt egy fürészelős szám techno féle. Tudja valaki az előadót?
- Budapest Keleti pu. környékén lakók segítségét kérném!
- Kalocsán vagy környékén fülkilövés