Kacsát szeretnék sütni, főzni. Kinek van jó ötlete? (beszélgetés)
Jajj,asszem mehetek aludni,már nem nagyon vagyok képben:D
A kacsát ki ne hagyd,edd meg holnap.
Úgy melegítsd meg,hogy visszadugod a sütőbe,picit pirítani.Akkor ropogós lesz,nem olyan mintha mikróznád.Hozzá még párolt lila káposzta...hmmmm,de éhes vagyok,inkább megyek aludni:-)))
megnevettesz........
arra ertettem hogy olvazsd el ha szeretned azt hogy gyogyan adttam le 30 kg
de igen deutantol kezdi az uram este 11 ig.
megtalalod z alatt a cim alatt hogy:;En joltam a leglustabb no a vilagon.
ott leirtam es elolvashatod
o 3 tol 11 ig doldozik es minden este megcsinalom neki a reggelit elmegy dolgozni este jon es en mindig fozok es takaritok es mikor jon felszolgalom neki beszelunk egy kicsit aztan megyek aludni.
megerdemli ferfinak szuletett:)
Jajj,ez nagyon nagy szívás.Én nem tudnék ellenállni,ha ilyenkor főznöm kellene az tuti.
Győzd meg,hogy Ő se egyen 6 után:-))))))))
30kg-ot fogytál?Ügyes vagy,hogy csináltad?
ari vagy de en mindig igy varom az uram es tipelj egyet.....en sem eszek 6 utam ugyhogy en minden este nezem az uram .en dietezom most adtam le 30 kg.
biszos hogy fini lesz jo lenne ha tudnenk felrakni kepet mert mindig csinalok kepet a kajakrol.
ok most fozom felforrtal vizbe 2 oraig rozmaringgal sovval mix fuszerrel es borssal.
kulon csinaltam egy gombas szoszt
felvagom a gombat paprikat es hagymat mes osesutom es mikor kes egy kicsit meg fozom krembe.ezt hagyom utana
mikor a kacsa puhara fot a felmelegitett sutobe teszem olajat ontok ra meg sot meg borsot meg egyebb fusereket es 10 percig sutom mind ket oldalat .kozbe tort krumplit csinalok es margarinal megtorom mikor kesz lesz.
ez mind kesz a torkrumplit a tanyera teszem a ropogos kacsat melle es leontom a gombass martassam igy talalom az uramnak.::)
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütiket lehet sütni őzgerinc formában? Ötleteket kérek...
- Nem tudok már mit főzni, ötleteket szeretnék!
- Egész kacsát elektromos sütőben légkeveréssel vagy csak simán alsó-felső sütéssel jobb sütni?
- Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára.
- Kisfiammal szeretnék sütiket sütni (3éves). Egyszerűt, hogy ő is részt vehessen benne. Ötletek?
- Van egy egész káposztám, abból mit tudnék főzni, ötletek?