Jysk bútorok (beszélgetés)
Nekem egy üveg ajtós szekrényem van tőlük.
Az anyaga nagyon puha, ha valami neki ütődik, egyből behorpad. Az összeszerelés nem volt egyszerű dolog, a párom sokat szenvedett vele, pedig profi barkácsoló! A szekrény kb 2 éven kerszetűl büdös volt, állandóan szellőztettem, és illatosítóval próbáltam meg elnyomni a szagát.
Én biztos, hogy soha többet nem veszek ott bútort, pedig van, ami külsőre tetszik, de a minőség, az egy nagy nulla!
Meg van a bútor. Csomagolás közben vettük észre hogy hiányzik egy ajtó és sérült volt az egyik, felhívtam a boltot és még aznap kicserélték. Még ők kértek elnézést a kelemetlenségért.
Lehet hogy bolt válogatja a reklamációt hogy fogadják.
Én úgy 2 éve vettem ott egy szekrényt az előszobába. 3 ajtós (akasztós és polcos, alul fiókkal). Csoda, hogy még áll azaz nem csoda, mert a férjem megerősítette és csak ezért van még egyben.
Soha többet nem vennék ott szekrényt. Vékony anyagból csinálták, így a mérete ellenére közel sem bír el annyi cuccot, ami belefér.
Pannának igaza van:) Inkább valami kirakós játéknak felel meg, mint bútornak.
Az a legkevesebb, hogy össze kell rakni.
lego / puzzle
változó minőségűek árral nő a minőség:)
További ajánlott fórumok:
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Mi a véleményetek a fekete bútorokról? Egész lakásban csak az lenne.
- Mitől recsegnek éjjel a bútorok?
- Használt cserépkályha elbontatása nagyon nagy kosszal jár? Falak, bútorok mindenhova száll a por, korom? Mire számítsak?
- Hogyan előzhető meg, hogy a macska a bútorokon élesítse a körmét?