Jótékonysági koncert a gyermekosztály javára! (beszélgetés)
Hát igen, ez tényleg felháborító, de sajnos aki azt mondja, sok a szélhámos, neki is igaza van :( Hány olyan levél kering iwiw-en, meg facebookon, hogy ennek és ennek gyüjtünk, pedig már rég nincs baja, vagy egyáltalán nem is volt :(
Kívánom, hogy sikerüljön minden ahogy szeretnéd :)
Sziasztok! Láttam már van egy ilyen fórum, ami jótékonysági koncert szervezéssel foglalkozik, de ahogy feltünt, eléggé eldurvult a helyzet :)
Nos,szeretnék egy jótékonysági koncertet rendezni. Sajnos nagyon sok anyuka panaszkodik, hogy újítani kéne az osztályon, de nincs pénz. Fiatal vagyok, nekem még nincs gyermekem, de nagyon szeretnék sgíteni! Már írtam pár hírességnek, hogy mik atervek, várom a visszajelzést. Körbeérdeklődtem már a helyszínárakat illletőleg, de ugye konkrétat még nem tudok, mert nem mindegy a koncert fajtája sem. Mert egy komolyzenei koncerthez színház kell, míg egy popp koncerthez például jó lenne egy sportcsarnok is. Akinek van már jártassága, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívessen meghallgatnám :)
Köszönöm mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak hogy a férjem eljöjjön egy jótékonysági bálba?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?
- Hogyan fogjak hozzá egy jótékonysági bál megszervezéséhez?
- III. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert
- Magyar Tolerancia Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert
- Jótékonysági est gyermekosztály javára! Többi lent.