Joshi Bharat mint sorselemző, hogy lehet hozzá eljutni? (tudásbázis)
meg tudnád adni az email címét?
van honlapja (egyszerú, a nevét egybeírva és.hu csak jól írd le a nevet!!), azon fenn van a száma, amin el lehet érni. Fel is veszi, vagy ha épp nem tudja akkor tuti visszahív ő maga! Egyébként:06-30/9383-182 Nagyon rendes ember, őszintén csak ajánlani tudom, hogy elmenjetek hozzá! Az elmúlt 17 év alatt egyetlen egyszer sem csalódtam benne!
ez a szám a 06 20 91 41 042 nem a josi száma ne hívjátok!!!!!!!!!!!
Joshi Bharat száma: 20/ 914-10-42
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy ez már nem az Ő száma.
A következő számon tudjátok elérni az asszisztenst:
20/ 914-10-42
üdv: Zoltán
Szia!Látom ezt Te frissen tetted ki.Nem tudsz imail cimet?És mennyiért csinálja meg az elemzést?Ezekszerint voltál nála?!Köszi előre is a válaszod!
Sziasztok!
Ezen a számon eléritek Joshi Bharat-ot: 06/30-8528420
Az asszisztense veszi fel a telefont. Nagyon segítőkész!
Tisztelt Joshi Barát!
Rendszeres nézője vagyok,nyilvánosságot elkerülv szeretném segítségét kérni.Elóre is köszönöm.
Horváth Ildikó
katka4@citromail.hu
tisztel jshi ur segit cséget szeretnék kérni az történt hogy el vették a gyermekemet , okos értelmes tehetsége neki egy otthon ra és szeretetre van szügsége nem intézet-be való, 4 gyerekem közül a leg kissebbet. 2 rokkant nyugdijbol és a családi potlékbol tengetjük életünket. nagyon sok problémánk van amire szeretnék segitséget kérni öntöl bár mit szivesen el fogadok akár mit ajánl nekem. a gyermekemet szeretném vissza kapni mert anya vagyok és nem szeretném ha a kislányom aki eddig szeretetben nölt fel nem szeretném ha tönkre menne mások kohold vágyai alapján
kérem segitségét ha lehet.
elérhetöségem 0630-750-99-41
köszönettel munich irénke
Komolyan így volt,nem viccelek.Felhívtak,hogy van-e valami problémám,amiben segítséget kérek.
írj az üzenőfalra és majd hívni fognak.Engem is hívtak.Pedig nem is kértem.
Sajnos nem értem el a Johsi Bharatot, iklletve a titkárnőét sem.
Nagyon köszönöm a segítséget de sajnos még nem sikerült elérnem Hétfőn újra kezdem és jelentkezni fogok hogy milett köszi
ha el tudod érni írdmeg,köszi
Sziasztok most kapcsolódtam – regisztráltam be magam a témához. Nagyon érdekel Johsi Bharát műsora. Utána néztem, hogy hogyan érhetném el telefonon, (339-4349)illetve E-maIlon (johsibharat@tv2.hu)keresztül. Sajnos a telefont nem veszik fel az E-mail meg vissza jön. Valaki tud segíteni, megköszönöm. üdv. ázsuzsu
Van hitele az emberek előtt. Nekem is nagyon szimpatikus ember,mégis azt írja az internet,hogy a Mónika show a másik csatornán bőven lekörözi. Hát nem vagyok benne biztos, hogy ez így van. .
Milyen kár,hogy egy olcsó műsorhoz adja az orcáját és eladta magát a médiának.Biztos drága a repjegy Indiába...
VAn könyve is ha érdekel.
(Rosta Erzsébet; Joshi Bharat)
"Tenyérjóslás. Tenyerünkben a jövő"
Írj neki emailt.Én írtam, és jelentkeztek is, igaz, hogy nem ő,hanem Magyar Rita.Mindenesetre ha megkéred, hogy adjon át neki üzenetet megteszi, vagy megírják neked a közvetlen elérhetőségét.
köszike,kerestem amugy neten de semmi.:)
szia)) látom, te is szeged))
Én nagyon sok évvel ezelőtt személyesen találkoztam Vele. Egy fantasztikus kisugárzású és nagyon jó humorú ember. Egy órás beszélgetésünk arról szólt, hogy milyen jövő elé nézek.( én voltam kiváncsi a jövőmre ) Egy dolgot leszámitva eddig minden amit mondott be is jött.
További ajánlott fórumok: