Hogyan tudnék eljutni a Nyugatiból a Ferihegy 2-re? (tudásbázis kérdés)
köszönöm szépen!tényleg nagy segítség volt gyors,kielégitő és főleg normális hangvételű válasz mert olyan gyorsan zajlottak az események hogy naponta kb háromszor változott a helyzet arról megy e,mikor megy stb....legalább arra,hogyan fog odajutni nem kellett nagy energiát fektetni.köszönöm.
igen
ahogy leszáll a vonatról, kb ott a megálló
menetidő 12 perc
10-12, csúcsidőben 8 percenként jár
Leszall a vonatrol , a vagany mellett mielott a feluljarohoz erne lesetal a jardara es ott van a buszmegallo. 200E
összefoglalom,megerősitenétek?
leszáll Ferihegy1nél a vonatróL
200E busz,kérdésem honnan indul pontosan ,az 1 es terminál elől vagy máshonnan?
kb 10-12 percenként indul és kb 10 perc a menetideje...
soha nem jártunk még arra gyorsan jött hogy menni kell és hirtelen nem tudok senkit megkérdezni sok idő viszont valószínűleg nem lesz tehát kérdezősködéssel nem vesztenék időt...köszönöm:)
és légyszi nagyon részletesen:D
Sziasztok,felhozom a kérdést.
Debrecenből indul a férjem vonata,eddig Ferihegyen 1en szálltunk le....most ha hasonló útirányú vonattal megy hogy jut el legegyszerübben Ferihegy 2re?
elég sürgős lenne megköszönöm ha segitetek!
Aranyos vagy köszönöm szépen!
Ha metróval mész, itt áll meg a 200-as busz
[link]
(bal oldalon lent, ott a repülő szimbólum! :)
Itt a 200-as busz: [link]
A menetrend szerint megáll az 1-es terminálnál.
Igen en segiteni probalok nemcsak az eszt osztani jottem ide :-))
Ertem , akkor amint mar itt tobben leirtak metro es 200E-s busz vagy vonat es 200E-s busz , amugy a metro-busz olcsobb mint a vonat-busz. Jo utat neked!
Szia!Esztergombol megyek fel és az a nyugatiba érkezik.És onnan ment vonat az 1 es terminálra.Csak nem tudom hogy most hogy bezárt az 1es attol még onnan megy e busz a 2es re,és hol kell felszálnom az 1esre.Köszönöm szépen a figyelmed.Legyen nagyon szép napod!
Kedves vagy,hogy próbálsz segíteni,de ha visszaolvasol,ezt már vagy 10-en leírták neki :))
Melyik varosbol utazol? Altalaban amelyik vonat a Nyugatiba megy az megall a Ferihegy megallonal igy nem kell felutaznod a Nyugatiig , hanem leszallsz Ferihegynel, felszallsz a 200E buszra es 10 perc alatt a repteren vagy.
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen.
Esetleg az elvirán meg a BKV honlapján nézd meg, hogy milyen gyakran járnak a vonatok meg a 200E, meg ott a megállókat is meg tudod nézni!
Nem az 1. terminálra mész a vonattal, hanem a Budapest Airport (vagy vmi ilyesmi repteres neve van éppen) vasúti megállóig és onnan a 200E. Vonattal a legegyszerűbb tényleg, de semmi repülőteres fílingje nincsen a megállónak, az egy sima vasútállomás vagy vasúti megállóhely! :) De biztos lesz más is, aki oda igyekszik! Baj nem lehet! :)
Igen köszönöm!El megyek az 1es terminálra vonattal és ott felszállok a 200E buszra,és az ott áll meg.
Nyugatiból mindegyik vonat: Szegedi IC, Monori személy, Ceglédi gyors stb megáll Ferihegy megállóban.Kb. 5-10-15 percenként indul olyan vonat ami ott megáll.
Egy egyszerű megálló, de meg fogod ismerni.
Leszállsz, simán átmégy a 200 E megállóba ami Ferihegy 2 terminál felé mégy.(Magyarán kifelé a városból.)
Ne félj ennyire, aki bőrönddel arra megy tuti a reptérre igyekszik.
Egyébként annyi ott a taxis, hogy bárki útba igazít.
Azért a vonatos megoldást ajánlgatja mindenki, mert nem kell annyit átszállnod.
(Kőbánya-Kispest metrómegállót átépítették, több a lépcső, szerintem bonyolultabb.)
Bocsánat a hibáért Köszönöm akart lenni.
Már megoldódott akkor nem?! :) Annyi jó ötletet kaptál, hogy már simán elboldogulsz! Szóval már TUDOD, hogy hogy jutsz ki a reptérre! :)
Jöszönöm a figyelmed.A nyugatiba vonattal megyek fel,de onnan fogalmam sincsen hogyan jutok el a 2es reptérre.
A Liszt Ferenc Reptér a repter neve. Annak van az 1es es a 2es terminalja. az 1es bezart, most mar csak a 2es mukodik... A 200E busz megy Kobanya es a 2es terminal kozott. Vonattal nem tudom hogy tudsz eljutni a 200E buszhoz, en mindig metroval szoktam menni Kobanyaig, sztem ez sokkal egyszerubb. De neten meg tudod nezni biztos a vonatmegallokat.
Sziasztok!Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ.Ha jól értelmezem akkor vonattal eltudok menni a liszt ferenc reptérig,és onnan ugyanugy jár a 200E busz?Azt hittem nem jár már onnan mert bezárták a liszt ferenc repteret.És a 200E busz egyenesen a ferihegy 2 re visz,vagy át kell szállnom?Nagyon nagyon szépen köszönöm hogy ijen segítőkészek vagytok!Mindenkinek nagyon szép napot!
Neked is szép estét.
És szívesen.
Nagyon szépen köszönöm!Szép estét neked!
Szia!Tehát a nyugatibol ki megyek a Liszt Ferenc reptérig és onnan megy a 200e busz?Bocsánat a tudatlanságomért de nagyon ritkán járok pesten,ne haragudj.És nagyon köszönöm a választ!
Mehetsz Nyugatiból metróval a KöKire onnan 200E-s busz
vagy
Nyugatiból közvetlenül vonattal Ferihegyre, 50 Ft-tal drágább a jegy, mint a BKV-s vonaljegy.
De azért valamivel kényelmesebb, és nem füstöl el, stb. És a vonat is kb. 5 percenként megy.
Ha IC. akkor csak Zuglóban, a KöKin és Ferihegyen áll meg, ha nem IC, akkor Kőbánya alsón is.
További ajánlott fórumok: