Jogosítvány..a célegyenesben (beszélgetés)
Nehéz helyzet...de nekem teljesen mindegy már...elmegyek vizsgázni .. Ha nem sikerül akkor nem. Lesz...m már
Levan zsírozva igen. Azért azt is megkell mondani a 2 jogsi egyszerre lett elkezdve...testvérek közt is a gyereké június óta 300.. meg az enyém november óta 300...ünnepek előtt vagyunk.. január meg a kiköltekezett ünnepek után a leghosszabb....
Érdekes, Audira "fussa" + órára nem?
Gondolom úgy van vele, ha ez nem ösztönző.hogy vezesd, akkor semmi.
Egyébként azóta le van zsírozva a kocsi, csak rád vár?
Sose gondold, hogy az jót akar, aki a (TE) pénzedből is él.
Ha annyira jól vezetsz, akkor miért is kellene még plusz óra?
Nem lehet csak ugy beülni családtaggal kocsikázni. Max magánterületen. Annyi magánterületet ismerek ami alkalmas erre hogy hajjjajjj...
Erről beszélek. A férjeddel is meg tudod ezt tanulni. A vizsgabiztos meg akkor uktat, ha tényleg bénázik a delikvens, vagy utálja az oktatót.
Mert pár parkolás és egy vizsgaútvonal kimaradt. Amire nem biztos hogy elég 4 óra
Miért ne sikerülhetne, ha azt mondja, hogy jól megy?
Na de mindegy is...lesz ahogy lesz. Majd ha a vizsgán túlleszek írom itt...mivolt.
Ezzel érveltem. De a párom érve az...ha elbukok 300ezret akkor csak annyit bukjak...mert mivan ha a 40óraval se sikerül akkor plusz 100 at még bukjunk?!
Nézd, a leírtak alapján nehéz igazságot tenni, de annak nem sok értelmét látom, hogy vélhetően már százezreket kiadtatok rá és ezek után úszni hagyjátok. Most már mindenképp azon lennék, hogy sikerüljön a vizsga, akár a javasolt 10 óra levezetésével, akár nélküle. Sokkal rosszabb az egészet újból kezdeni, mint néhány pótórát venni. Én majdnem 80 órát vezettem mire megszereztem a jogosítványomat. Végig az lebegett a szemem előtt, hogy nem szabad feladnom. Eredmény nélkül nagyon sajnáltam volna az addig ráfordított összeget.
Én tuti úgy fogok beülni a vizsgára hogy amit tudok..beleteszem. úgy vezetek mint az órákon. Amit tudok ugyis tudom..amibe meg beleköt a vb...abba ugyis beleköt.
Megtanított amire kell. Nagyon jó oktató. A párhuzamos parkolások maradtak le és egy autópálya vizsgaútvonal. 1 vizsgám lehet..több nem. Nem lehúzni akar az öreg. Ezt kevesen veszik figyelembe...plusz 100ezer de a 100ba benne van hogy 5x100 percig használjuk az autót ami tankolva van...és gyakorolhatunk. Mi tanulók..
Kár leszólni azt, aki saját maga is dönthet a szükségletei felett, mert biztos nem kerül ilyen helyzetbe.
Egyébként ha a férjed most nem ad pénzt, az jobb? Közös a kassza, de egyedül dönti el, hogy mire adjátok ki?
Nem baxogatlak, csak gondolatot szeretnék ébreszteni, hogy állj egy kicsit a sarkadra, most neked van szükséged szükséged arra, amit a mostohafiad megkapott.
Hát sorry, de ha 30 óra alatt nem tudott megtanítani, akkor mi a fenét csinált? Nem lehet, hogy egy kis plusz pénzre hajt?
Mondom, menj el vizsgázni, aztán mard el az Audi kulcsait. Gáláns ajándék egy jogsihoz. Én egy nyamvadt Cliot kaptam. Kérd meg a férjedet, hogy este, amikor kihaltak az utak, menjen el veled, és nézzétek meg, hogy megy-e a parkolás mindenféle formában, hogy lefulladás nélkül elindulsz-e egy kereszteződésben, stb.
19 voltam, amikor megszereztem a jogsit, azóta nem tudom mi van. Itt pótórákról van szó, ha jól értem, nem az előírt kötelezőről. Az eső vizsgán átmentem gond nélkül, a KRESZ-en viszont megbuktam, mert nem sikerült kiszámolni a vontató tengelyeit. Ezzel rögtön 4 pontot veszítettem. 🤗
Próbálj mielőbbi időpontra menni. Ha sikerül az szuper, persze majd férjed előadja, hogy ő tudta és bízott benned, de ne felejtsd el, hogy nem, ő szimplán kiállt mögülled.
Ha nem sikerül, akkor még hátha tudsz menni egy időpontra mielőtt lejár a kresz. Persze ez is pénz, valamennyi óra kell az újabb vizsgáig, ha jól emlékszem 2 óra, plusz maga az újabb vizsga, de az nem akkora összeg, hogy ne tudd lecsípni valahonnan.
Aztán hátha másodjára. A nem sikeres vizsga is ad rutint.
Az oktatóval közöltem hogy nem fizet többet bele a párom. Aztán kiakadt. Hogy a feleségének a jogsit hagyja elveszni. De a fiának se lett volna meg 30órából. Tőlem miért várja el. A fia mehetett volna 3-4 vizsgára is. Nekem csak 1 lehetőség lesz. A párom nem beszélt az oktatóval csak amig a fiú vezetett...
Ugy értve volt ingyen hogy a valós fizetett összeg 30óra. A fiú pluszba 8at vezetett...effektíve nem 380ba volt. Csak 300ba. A szerelésért nem kért a párom annyi munkadíjat mert utolsó 10óránál váltott oktatót a fiú. Így került ehhez az emberhez. Mesélte a gyerek hogy szerelő az apja..ez kapóra jött az öregnek is. Mert senki nem vállalta az al oktatóautóját. A lényeg a lényegben mindenki jóljárt. Csak én nem fogok. Bánja a fene. A vizsga igyis ugyis eljön..vagy siker vagy nem.
A párod nincs beszélő viszonyban az oktatóval? Mi lenne, ha megkérdezné, kell-e ez a plusz óra, és ha igen, fizessétek ki. Vagy egyezzenek meg, ahogyan azelőtt meg tudtak. Eddigi költségeket ki állta?
Ne haragudj, olyan gittrágásnak tűnik az egész.
Félreértettél.Nem gondolom,hogy le akar húzni,csak azt,hogy nem neki fog fájni,ha esetleg nem sikerül.
Hiába sajnál majd, neked kell újrakezdeni☹️.
Persze simán átmehetsz elsőre is,de kisebb lenne a nyomás rajtad,ha lenne még egy esélyed....
A férjed szerelte az autót, tehát nem ingyen volt, barter.
Mondjuk a lepapírozásra igazán kíváncsi lennék 😂
Igen. Ez a bajom nekem is.. volt némi alkalmi melóm amiből én ha kevesebbet is de beletettem. A fiúnak meglett a többi ki a szart érdekel. Páromnak van jogsi.Mostmár a fiának is megvan. Ha nekem nemlesz az nem a világ vége. Ennyi
"Mi egy család vagyunk. Nem a páromtól függök. CSALÁD. EGYÜTT! De itt úgylátszik az a trendi hogy ha párod van akkor is külön kassza van. Elég gáz."
Most közös a kassza vagy nem?
A párod nem támogat a közös pénzből, miközben te támogattad a fiát a saját pénzedből? Elég gáz.
Az oktató nekem elmondta. Mutatta a kartont 38órát Bónuszba adott az oktató az autó szerelése miatt. A fiú hőbörög..Meg ne magyarázzuk már hogy ő azért vizsgázott sikeresen mert pluszt vezetett. Hanem mert ő profi. Ezért sikerült. Az apja se hiszi el hogy márpedig 80ezret a az oktató állt ( 7 ingyen óra plusz a vizsga napján a vizsga előtt 1 óra)
Nem kérdeztél rá, hogy akkor a fiad miért vezet? Neki is több volt, mint 30.
Miért kell támogatnia, ha közös a pénzetek?
Nem minket kell meggyőznöd...
Igen el. Válasz.."hagggyá má akinek nincs meg 30ból az ne vezessen"
További ajánlott fórumok: