Jogosan esik rosszul? (beszélgetős fórum)
Miért kell kiemelni , hogy terhes?
Szerintem soha sem szabadna egy nővel csúnyán beszélni. Attól, hogy terhes még nem lesz felhatalmazva mindenre.
kedves hozzaszolok! sztem sullyedjetek mindannyian es szegyelljetek el magatokat amblokk. terhes novel igy beszelni,hanyinger.
forumnyito: sztem tok jo otlet volt, es sztem full vakegerbirkak es ugy gondoltak h majd egyszer nagyteso lesz v nem tudom. Tegyetek konkretabb celzasokat ;) idiotak amugy🤣🤣
Ne gondolj arra, hogy esetleg a férjed nővérétől várták inkább a gólyahírt! Örülj a kis jövevénynek és ne azon keseregj, hogy anyósodék nem reagáltak a feliratos pólóra. Lehet, hogy a Big Brother jutott eszükbe arról a pólóról.:)
De nyilván sokkal valószínűbb az, amit több hozzászóló írt: egyszerűen elsiklottak a feliarat felett, vagy tényleg nem esett le nekik, hogy miért az a felirat van a fiatok pólóján.
Ha egyértelművé válik számukra a hír, biztosan örülni fognak. Zárójel nélkül. :)
Nem röhögött rajtad, neki viszont van már három, úgyhogy tényleg van benne tapasztalata.
Valóban elképzelhető, hogy nem esett le nekik, mert tény, hogy mindenféle feliratú pólót ráhúznak magukra és a gyerekeikre. Viszont, ha neked ez ennyire fontos, akkor éppen a párod a fülükbe súghatta volna, hogy mi a helyzet. Ha majd 100% tudják, és akkor sem gratulálnak, akkor van értelme a felháborodásnak, addig nem.
Túlreagálod.
Lehet, hogy a rokonság lassabban emészti a képi asszociácókat.
Feltettél egy rejtvényt, nem fejtették meg.
Humorosnak gondoltad, ők nem.
Vagy ha sejtették is esetleg a dolgot, nem kérdeztek rá, mert tőletek várták, hogy mondjatok már valami konkrétat! Erre nem gondoltál?
Ha én meglátnám majdan az unokámat egy ilyen pólóban, nem az lenne a reakcióm, hogy hurrá, újra nagymama leszek, hanem megvárnám, amig a gyerekeim maguktól, normálisan elmondják nekem.
En is jártam így. Férjem pólóján a következő felirat áll: nőgyógyász vagyok, szívesen megvizsgálom.
Még egyszer se volt rajta
Így szerettétek volna bejelenteni.
Nem jött össze.
Látod ebből is látszik, hogy egy hormonoktól túlfűtőtt hp vagy. 🤷♀️
Lehet ha normálisan oda álltok, hogy Pircsi néni és Joci bá érkezik a 2. Unoka.. Ahelyett, hogy várod leessen nekik a tantusz egy felírat láttán, ami abszolút nem jelzi azt, hogy igen, most van úton a tesó..
Akkor most nem kellene itt vergődnőd,hogy ugyan miért nem gratuláltak.. 🤷♀️
Vajon hol a hiba?
Szia!
Sztem is túlreagálod, de ha szeretnéd, hogy "kitalálják", akkor még provokálhatjátok őket 1 kicsit, hátha leesik nekik a "játék".
Még küldhettek a képhez vmi ilyesmi szöveget, hogy és mit szóltok hozzá, hogy lesz kistesó, vagy nagytesó lesz a gyerek, vagy karácsonyra kaphattok ti is lesz még 1 unokám pólót, blabla...
Amikor az ember intenzív érzéseket él át hajlamos megfeledkezni a környezetéről. Biztos örülnek, csak hát ők ilyeneket már átéltek, veletek is. :)
A legtöbb ember nem olvassa el a feliratot a polón, én is évek múlva vettem észre, hogy a férjem egyik polóján az a felirat, hogy "jól mutatnék az ágyad mellett" :DDD.
Szóval túlreagálod egyértelműen...
Te reagálod túl. Lehet nem is figyelték mi van a pólón. Ha mentek hozzátok, akkor mondjuk mutathattatok volna egy UH-t. Nem tudhatod milyen problémán járhatott az agyuk éppen, ami elterelte a "vicces" pólóról a figyelmet, de nem akartak ezzel terhelni titeket.
Nyeld le a békát, hogy félreérthető volt a közlendőtök.
Akkor magadon miért nem röhögsz.
Nem jött be, na bumm.
Talán a nyílt és őszinte kommunikáció célravezetőbb lett volna. :)
Nyilván nem fogom ráadni, ha egy év múlva lesz.. na mindegy, ez van :)
köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Rosszul esik, hogy engem nem hívtak csak vasárnapra, mit tegyek?
- Jogosan háborodtam fel és esett rosszul?
- Miért ment vissza a volt barátnőjéhez? Annyira rosszul esik.
- Rosszul esik másnak is, ha a csoporttársai, kollégái nem kívánnak neki kellemes karácsonyt?
- Rosszul esik! :(
- Annyira rosszul esik, hogy a főnökség megint nem engedett...