Rosszul esik, hogy engem nem hívtak csak vasárnapra, mit tegyek? (beszélgetés)
A mi időnkben a tapintat még fontos viselkedési elvárás volt.
Biztosan ez is megy kifele a divatből.
Sajnálom, hogy ezt is meg kellett élnem, de örömel látom, hogy sokan képesek még érzékelni.
Engem mondjuk jobban izgat vajon :
Miből gondolta magát 4 hónap után olyan fontos személynek, - családtagnak- hogy neki ott kellene lennie?
Vajon tényleg úgy gondolja és ezért esik neki rosszul?
Vagy szimplán az, hogy a párja nélküle lagzizik/bulizik és csak villogni akarna a párja oldalán a család előtt?
Miért nem érzi kínosnak ezt az egészet?
Miért nem veszi észre, hogy mennyire gáz és illetlen ez az szituáció?
Nyílván nem most lett leszervezve az esküvő..
Morzsa party.. Arra se mennék el.
Szerintem bele sem gondolt abba, hogy pl. a vacsora-asztalnál az ülésrend hogyan is történne, ha ő is elmenne????
Remélem ő sem gondolta, hogy majd a vőlegény édesanyja helyett majd ő fog ott ülni az édesapa mellett??
A fasor végén túl, ami helyet kaphatott volna, amíg nem más ő, mint az "éppen ügyeletes barátnő".
Ráadásul FI férjnél van.
Pont egy esküvőre egy ilyen áldatlan kapcsolatot... Nem tom.
Én sem hallottam ilyet. Mi a maradékot elosztottuk a vendégek között és nem mentek el üres kézzel. Ennyi.
És valaki hazacipeli a megmaradt kaját, tárolja, hűtőbe teszi vagy vissza lehet menni az étterembe? Hogy működik ez?:)
Nem olvastam végig, látom nagyon felháborodtatok a feltett kérdéseimen. Ezek természetesen u.n. "költői kérdések", csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy a kérdező a dolgoknak erre a részére gondolt-e, tett-e bizonyos lépéseket ez ügyben, van-e valami elképzelése, hogy akkor hogyan és hol oldja meg az ajándék átadását?? Vagy csak az lett volna számára lényeg, hogy ott a párja fiának az esküvőjén, a párja mellett vonulhasson.
Nem kell az ilyen kérdéseken kiakadni, majd ha a fórum indító akar, válaszol rá, ha pedig figyelmen kívül hagyja, az is felér egy válasszal.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Ha a nagyi "rosszul szereti " az unokát...Mit tegyek?
- Rosszul alszom mostanság. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha rosszul csókol a kiszemeltem?
- Mit tegyek, ha rosszul vagyok a körtelétől?
- Belélegeztem a Domestost és nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?