Belélegeztem a Domestost és nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek? (tudásbázis)
Na, ezt jó lenne, ha mindenki megtanulná!!!
Ha nem is lehet kémikus mindenki, de ezt a figyelmeztetést sokszor mondják : Hogy neee!!!!
Akkor annak már semmi köze hozzá. Egyébként is a kádat tisztítottad nem a wc-t.
Lehet, hogy most jött ki rajtad az allergia a tisztítószerre.
Használj valami mást a domestos helyet!
Nem lehet ,,biztos,,szerencsére.
Jobban vagy?
A pár napja sósavazott klótyótól?
Amin azóta több 10 l víz lement.
Igen bizony, akkor attól!!!
El fog múlni!
Ebben nem találok sok logikát, hiszen ha ott élsz, azt használod, a sósav már nem oszt, nem szoroz.
Jobban vagy már? Én anno kinyitottam az ablakot, ajtót, kereszthuzat legyen. Nem is csuktam be az ablakot, hogy inkább friss levegőt szívjak be.
Nehogy bemenj az ügyeletre, milyen jó lesz ,amikor valaki napok múlva megtalál, miután elhaláloztál!!
Baszki, hogy lehet ennyire h?? Nem kapsz levegőt, bedagad a fejed, légcsöved, te meg ide irogasz????
Hű én egyszer domestost kevertem sósavval, na akkor én is rosszul voltam. :DDDDD ugyanigy kádtisztitás közben
El fog múlni, szellőztess, menj a levegőre!
Ok, ez a jobbik eset.
Ha nem is szeretnél orvos menni, azért esetleg a háziorvosi rendelőt felhívhatod, hogy ez történt, mit tudnak tanácsolni.
Ez lehet allergia is, ha olyan tüneteid vannak, jobb lenne felhívni az orvost.
Én anno valamivel kevertem, azt hittem kinyiffanok.
Hívj mentőt!
Rosszul vagy és nem mentőt hívsz, hanem fórumozol?
Nálam a domestos még sosem fejlesztett mérgező gázt.
Hívd fel a háziorvost.Tőle kérdezz.
Előfordult velem is,,a kellemetlen érzésnél több nem volt.
Viszont lassan megy el.
További ajánlott fórumok:
- A kutyáink nagyon rosszul vannak
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Anyagilag nagyon rosszul állok. Sosem volt még ennyire vészes.
- "Nevelési probléma. Maga valamit nagyon rosszul csinál!"
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Kisfiam 32 hónapos és nagyon rosszul beszél, keveri a betűket stb. Tudtok valamit tanácsolni, mert a logopédushoz még kicsi?!