Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jó lesz-e ez az étel? fórum

Jó lesz-e ez az étel? (tudásbázis)


nov. 25. 12:30
Köszönöm a választ a nudlira...
18. libikóka (válaszként erre: 16. - Globus)
nov. 24. 10:52

Lehet,,a bolti fagyasztás sem mindig tökéletes.

Aztán ez ilyen kissé ragacsos tészta.

17. globus (válaszként erre: 15. - Libikóka)
nov. 24. 10:51

Szilvás gombócot fagyasztottam már, tálcán egyesével. Fagyottan söpörtem zacskóba, na az csörög :)

Gyümölccsel is elvileg működik, gyakorlatban jegesedik.

16. globus (válaszként erre: 15. - Libikóka)
nov. 24. 10:49
Még sosem láttam ilyent...lehet, hogy amikor fagyasztóba került, már kicsit felengedett?
15. libikóka (válaszként erre: 14. - Globus)
nov. 24. 10:47
Összefől.
14. globus (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 10:45

Ezt ki kell főzni, ugye?

Szerintem készítsd el mind, és a készt lefagyaszthatod újra dobozolva. Akkor már csak enni kell, amikor kiveszed. Jól jön szorult helyzetben.

13. libikóka (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 10:41

Összeragadt?


Amúgy zacskón át finoman ütögesd meg pl.sodrófával klopfolóval.

nov. 24. 10:25

Segítsetek ! Vettem nudlit, 1 kg-os, ott van a fagyasztóban. De nem tudom, hogy szedjem szét. Nem bírok 1 kg-ból nudlit enni...

Előre is köszönöm...

júl. 14. 19:25
Köszönöm...
júl. 14. 16:03
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 13:53
Nem pucolnám. Vízben súrolva könnyen lejön a héjja. Nálunk kedvenc a petrezselymes újkrumli, úgyfogy főzném, majd forró vajban forgatnám és a végén hozzáadnám a petrezselymet.
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 13:14

Persze hogy jó. Viszont az újkrumpli még annyira gyorsan átsül, nem kell előtte megfőzni. De ha úgy akarod, akkor pucolás után a főtt krumplit dobd forró olajba 3-4 percre, gyorsan megsül a külseje.

Most látom mikori kérdés, valószínű elkéstem a válasszal. :)

júl. 14. 12:52
Röszti. De miért nem sütsz amúgy sültkrumplit?
júl. 14. 11:16
Én megpucolnám, nem főzném meg, csak sütném...
júl. 14. 11:07
Ha túl nagyok, akkor darabold fel
júl. 14. 11:07
Ne pucold meg! Héjában főzd meg, forgasd át fűszeres olajban, tedd tepsibe es süsd meg sütőben! Új módi, hogy egy pohárral a tepsiben kilapítják a krumplikat, meg ropogósabb lesz.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 11:05
Én nem pucolnám meg
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 10:40
Próbáld ki,,ha nem esik szét jó lesz.
júl. 14. 10:33
Az újkrumplit megfőzném, megpucolnám, majd kis olajban átsütném....

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook