Jó fogam húzták ki (beszélgetés)
Szia! Nekem is tegnap reggel húzott fogat az orvosom,korona alatt iszonyatosan begyulladt és mozgott is.Kaptam dupla érzéstelenítőt,de így is rettentően fájt a húzás,mert be volt gyulladva. Természetesen mielőtt sorra került a húzás,átnézte az összes többi fogam,mert akkora már annyira fájt az egész állam,hogy szinte mindegyikre úgy éreztem hogy fáj.Viszont tudtam,hogy a bal alsó szemfog lesz a mumus,mert arra volt rögzítve a korona,és mikor megkocogtatta rettentően fájt és laza is volt.Ezt csak azért írom neked,mert nem tudhatod hogy amit te még menthetőnek gondolsz,az valójában is az-e? Természetesen menj vissza,és nézesd meg újra,ha kell ki fogja húzni azonnal!
Viszont Andival kell egyetértsek,ilyet még én sem hallottam,hogy ne egyeztetné a fogorvos a kihúzandó fogat!
Sok sikert és kitartást neked,tudom nagyon fáj,főleg gyulladásban!
Egyértelműsíteni szokták húzás előtt, alsó,bal 4es.
Nehéz ügy...
További ajánlott fórumok:
- Hétfőn húzták ki a fogamat, a húzás helye az óta is iszonyuan fáj. Járt már valaki igy?
- Tegnap kihúzták az egyik fogamat. Ma reggelre azon a helyen háromszorosára dagadt az arcom. Ez normális foghúzás után?
- 2 órája húzták ki a fogam, ehetek zacskós levest?
- 4napja kihúzták a rágó fogam, igaz nagyon nehezen, vésték, de azóta fáj a helye, normális?
- 1.5 hete húzták ki a fogam! De nem gyógyult be a helye még! Normális ez?
- Három napja húzták a fogamat ki, sportolhatok már?