Jelzáloghitel autóra... hogy működik? (tudásbázis)
Nekem csak az lett volna a lényeg, hogy szükségem lenne 300.000Ft-ra és csak az autót tudnám "felajánlani" fedezetnek.. :(
De ha ez nem járható út, akkor így jártam :(
Azért köszönöm a segítségeket!
Csak azt nem tudom, hová udják bejegyezni, hogy hitel van rajta...
Én ugye lakéshitelekkel foglalkozom, ott evidens, hogy a földhivatalba nyilván van tartva.
Ja persze hitel nem kaptunk rá 5 hétig azt sem tudtam,hogy hol a kocsim és még az "ügyintéző" volt felháborodva mikor bementem a rendőrsére !
aztán kiderült,hogy eladta az autónkat a férjem adataival egy autókereskedésnek!
Nekem kellett bizonyitani,hogy a kocsi a miénk okt.18-dec.23-ig nem volt nálunk a kocsi!
én találtam meg a neten mert már árulták!
:(
Jelenleg nincs jobb ötletem sajnos.
Máshonnan nem tudok ennyi pénzt szerezni... :(
Nekem így csalták ki az autómat 2 éve többszázezres kár lett benne a rendőrségí ügy még mindig megy a pasi meg rőhőg a markába!
Hát így de lehet,hogy csak mi szívtuk meg!
Segítségre lenne szükségem!
Saját tulajdonú autóra hogyan tudok jelzálog hitelt felvenni? Mik a feltételek? Gyesen lévő anyuka vagyok, az én nevemen van az autó. Tényleg igaz, hogy egy telepre le kell tennem az autót és addig nem használhatom, amíg jelzálog hitel van rajta?
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan magas (duplája) a jelzáloghitelnek a kamata. Miért nem csökkentik, hogy rendesen tudjunk fizetni?
- Lehet haszonélvezeti jogot tettetni egy olyan házra, amin jelzáloghitel van?
- Falusi CSOK-ra vásárolt ingatlanra lehet jelzáloghitelt felvenni?
- Adott ki itt valaki úgy lakást, hogy jelzáloghitel van rajta és bejelentette a banknál a kiadást?
- Tudtok olyan bankot ami szabadfelhasználású jelzáloghitelnél megadja az ingatlan 90%-át?
- Van köztetek valaki, akinek jelzáloghitele van, és kötött biztosítást arra az esetre ha esetleg munkanélküli lett?