Van köztetek valaki, akinek jelzáloghitele van, és kötött biztosítást arra az esetre ha esetleg munkanélküli lett? (tudásbázis)
Nem tudom,de így nem jó..
Most abba a bankba megyünk ahol megkötöttük a szerződést ugyan ahhoz az ügyintézőhöz..
Ha el akar küldeni akkor valami fejeshez..
Szerződések vannak a kezünkben és igazolások hogy minden kért papírt beadtunk..
Nem a mi hibánk hogy gyakorlatilag bankon belül nem tudnak egymásnak egy papírt elküldeni...
Az elmaradás abban a hónapban van amit a biztosító már átvállalt,tehát ha be is fizetnénk a pénzt vissza kéne kapnunk..
Csak a bank nem működik együtt a biztosítóval pedig egy és ugyan az a cég..
De köszönöm..
Sajnálom, de ilyen tapasztalatom még nem volt.
Amit tanácsolni tudok, hogy ne hagyjad Magad!!!
Elképzelhető, hogy csak az elmaradás rendezése után fog a bank együttműködni! Őszintén kívánom Neked, hogy rendeződjenek a dolgok!!!!!!!!
Jó lenne, ha írnál majd a fejleményekről!
A férjem nevén van,munkanélküli lett..
Van ilyen biztosításunk,és a biztosító át is vállalta 12 hónapra a törlesztést,csak azt mondják nem kaptak olyan listát a banktól még amiben benne van mennyit kell utalniuk..
A bank a biztosítót okolja és fordítva..
Közben a bank már fel akarja mondani a szerződésünk mert van elmaradásunk (nem sok)
Mit lehet ilyenkor tenni????
Bocs, most vettem csak észre a pontos kérdést!
Mint írtam még nem volt rá szükségem, de bementem megkérdezni a bankba a múlt héten, hogy hogyan működik is ez. Nálam: van 2 hónap "önrész" elnevezésű idő, amikor még fizetnem kell!!! Majd a 61. naptól fizet a biztosító 9 hónapon keresztül!!!
Remélem tudtam segíteni ezzel a válasszal!:)
További ajánlott fórumok:
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Kit hogyan visel meg a munkanélküliség?
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Voltál már munkanélküli?
- GYED-hez szükséges biztosítási napokba beleszámít a bejelentett munkanélküliség is?
- April biztosító fizetett-e már valakinek a munkanélküli biztosítására?