Jégoldó spray (tudásbázis)
A**han, Te**o, autós boltok. Szinte mindenhol kapni, csak benzinkúton ne vegyél, mert horror ára van:)
Néhány száz ft amúgy. Annyi a lényeg, hogy a nyári ablakmosó megfagy ilyenkor. Ezek pedig x fokig nem fagynak meg, ezáltal a jeget is leoldja.
Nyáron érdemesebb a nyárit használni, mert abban van zsíroldó is(elvileg), és azzal könnyen lejönnek a bogarak.
Én így tudom, javítsatok, ha valami nem stimmel:)
Igen, erre való, de amikor már ennyire hideg van, mint most, akkor azért nem olyan gyorsan oldja le, elkél még mellette a jégkaparó is.
Azt sem mindegy, hogy milyen jégoldót veszel, én pl. ma vettem egy újat, mert az, amit eddig használtam, ma reggel közvetlenül ráfújás után ráfagyott a sélvédőre...
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy a jégoldó arra jó, ha ráfagy az autó ablakára a jég, akkor leoldja róla gyorsan a jeget??? Bocsi, ha hülye a kérdés, csak nem vagyok képben az ilyen autós témákkal :-)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Melyik a kedvenc férfiparfüm, spray... illatod?
- Ki milyen sprayt használ?
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Kimondottan púder vagy púderes illatú parfümöt, spray-t keresek. Ismer valaki ilyet?