Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Játék kisbabánkkal fórum

Játék kisbabánkkal (beszélgetés)

12. milochou (válaszként erre: 11. - Lovebird)
2009. nov. 30. 20:16
hello, akkor kössed magadra a gyereket. En mostanàban csak igy tudok porszivozni, mert a lànyom utàlja a porszivo hangjàt ( az enyém is 8honapos ). szerencsére ö elég jol eljàtszik egyedül, de a zsinor és egyéb elektronikus és àrammal teli dolog öt is nagyon érdekli...szoval àllando figyelmet érdemel.
11. lovebird (válaszként erre: 10. - Herika40)
2009. nov. 30. 15:28
A kislányom napközben kb. 1 órát alszik, de ő is nagyon nehezen alszik el. Van úgy, hogy az ölembe veszem és ringatom, bár tudom, hogy nem kellene. Mivel egyáltalán nincs segítségem, ezért amikor takarítok, főzök stb., akkor beleteszem a hemprgőbe, de nagyon utál ott lenni, olyankor addig ordibál, amíg ki nem veszem:)
10. Herika40 (válaszként erre: 9. - Lovebird)
2009. nov. 29. 21:56
Mintha a saját pici lányomról beszélnél én ugyanígy vagyok vele. Egyszerűen lehetetlen valamit is megcsinálni mellette, s akkor meg alig akar aludni is. Pedig nagyon gyűri magát
9. lovebird (válaszként erre: 5. - Herika40)
2009. nov. 29. 21:30

Igen, az én kislányom is mindent meg akar enni, ezért papírt nem lehet a kezébe adni.

Egyébként azért is kértem tőletek játéktippeket, mert elég nehéz lekötni a figyelmét, a színes plüss játékok, bébijátékok nem sokáig érdeklik. Sokkal jobban érdeklik őt a zsinórok, kábelek, és minden olyan dolog, ami nem neki való:) És ezenkívül mindene a mozgás, nem győzök utána szaladgálni.

8. lovebird (válaszként erre: 6. - Kavicsné)
2009. nov. 29. 21:23

Szia!

Engem nagyon érdekelne:) Elküldenéd privát üziben?

Köszi szépen!

7. Dóry87 (válaszként erre: 6. - Kavicsné)
2009. nov. 29. 21:14

Hát lehet, hogy reklámnak minősül...:(De ha nagyonszépen megkérlek elküldenéd nekemprivibe, mert nagyon érdekelne:)

Köszönöm!

2009. nov. 29. 21:11
Van egy könyv, ami nekem segített, egészen pici kortól ad játéktippeket, de ha kiírom, az reklámnak minősül?
2009. nov. 29. 20:48
Jó hogy felvetettétek ezt a dolgot, én picim 10 hónapos, és szinte mindent meg akar enni, hiába próbálom a könyveket szedi ki a kezemből és azonnal rágja. Mit tegyek ?
2009. nov. 29. 20:38

sok sok mondóka

van az hogy ez elment vadászni ez meglőtte és közbe az ujjakat kell mutogatni

és még annyi, hogy meseolvasás, mert fejleszti a koncentálció képességet

ilyenkor még csak állathang meséket

2009. nov. 29. 20:34
Bújócska, és a kukucskálós játék. A bábozás is jó szórakozás lehet. Ujjbábokat, kesztyűbábokat használjunk, ezzel játszunk el rövid jeleneteket. Már kaphat papírt és marokkrétát (zsírkrétát), és az ölünkbe ültetve firkálhat.
2009. nov. 29. 20:11
Mondókákhoz köthető, kézzel kísért játékok. A fiaim imádták, imádják. (Csip csip csóka, Töröm töröm a mákot, Erdő mélyén házikó, stb)
2009. nov. 29. 20:05

Sziasztok!

Van egy 8 hónapos kislányom, és néha gondban vagyok, hogy mit is játszak vele. Nagyon szereti a bújócskát, a "kukucs"-játékot. Ti mit szoktatok játszani kisbabátokkal?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook