Hogy közöljük párunkkal hogy kisbabánk lesz? (beszélgetés)
Pont a barátnőmmel találkoztam, mikor hívott a párom, hogy vigyek neki kaját, mert nem tud elmenni a melóhelyről.
Na nekem se kellett több, gyorsan bementem egy boltba és vettem egy pár kis zoknit, amire pakoltam a kaját. Mikor odaadtam a páromnak a szatyrot, ő elkezdte kipakolni belőle a kaját és mikor elérkezett a zoknihoz, csak értetlenül nézett egy pillanatig, hogy ez mi.
De hamar leesett neki a dolog és megkérdezte, csináltam-e tesztet, én nem mondtam semmit, csak vigyorogtam. Pedig úgy terveztem, hogy komoly leszek. Szóval ő kérdezett én vigyorogtam és ő mutatta két ujjával, hogy két csíkos lett. Erre bólogattam majd örömében megölelt és sokáig nem is eresztett. Neki még bent kellett maradnia, de a kis zoknit ott kellett hagynom neki. Én így mondtam el.
Én csak simán megmondtam, mert a boldogságtól fél percet sem tudtam volna tovább várni, de a barátnőim így mondták el:
- kiscipő vagy kisruha
- egy levél az apának a baba nevében (ezt olyan szépen megírta a lány, h bőgtem rajta)
- terhességi teszt becsomagolva
Most teszteltél kétcsíkosat? :)
1.Fotelben egy pár kötőtű, elkezdett kötött kiscipő, kicsit eldugva.Vicces ha el lehet rendezni, hogy véletlenül ráüljön, s nagyon meglepődik, mikor rájön mit húzott ki a feneke alól.:)
2.Pozitív terhességi teszt ajándékdobozkában. :)
(Gratulálok)
További ajánlott fórumok:
- Petesejt donorral lehetne kisbabánk, vállaljuk? Segítsetek!
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Mennyi hálapénzt adja a dokinak a kisbabánk műtétje után?
- A kisbabánk elvesztése
- Mikor kell tutira együtt lenni a párunkkal, hogy babánk lehessen?
- A várva várt kisbabánk, Milánka megszületett!