A várva várt kisbabánk, Milánka megszületett! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A várva várt kisbabánk, Milánka megszületett!
Szia Kriszti !
Kicsi ez a hoxa,illetve Cegléd.Nagyon szép a kisfiatok,a múltkor találkoztunk a Mikivel,mikor sétált vele.Nagyon gratulálok!!!Nyáron már lehet menni játszóterezni ,ha gondoljátok.Puszi Kitti
Nagyon szépen köszönöm Nektek!!!!
Elmondhatatlan amit érzünk Mikimmel!Hihetetlen boldogok vagyunk!!!
Gratulálok, nagyon szépen írtál le mindent!
Olyan jó, hogy vannak még ilyen családok, ahol ennyi a szeretet és az összetartás!
Az én kisfiam 4 éves, de az Ő születésekor -és azóta is- csak a párom volt ott (aki holnap délben már a férjem lesz), biztos nagy erőt ad és nagy segítség minden szempontból a nagy család!
Sok boldogságot!
Sok boldogságot Drága Kriszti!
Megható és gyönyörűséges a kis Milán érkezése és világrajötte.....érdemes volt várni rá :)
Gratulálok nektek!
Nagyon szép történet, most itt szipogok...
Nekem még kb. 3 hetem van.
nagyon szép és megható történet. megkönnyeztem...
gratulálok a kicsi fiúhoz :)
Mikor már kezdtük feladni és nem görcsöltünk rajta tovább, ő úgy gondolta, beköltözik a pocakomba! A terhességem nem volt problémamentes, de túl vagyunk rajta és a mi kisfiunk egészségesen megszületett 2010.10.21-én, 3930 grammal és 51 cm-rel.
Ugrás a teljes írásra: A várva várt kisbabánk, Milánka megszületett!
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- A várva várt Csoda megszületése
- Mikor Milánka megszületett
- Ha sok lány után megszületik a várva várt fiú, akkor a fiút az apuka jobban szokta szeretni, mint a lányait?