Járt valaki úgy, hogy mensi késésének 4-5. napján - lett a teszt és mégis terhes volt? (beszélgetés)
sziasztok
voltam dokinál és látott egy 9mmes fekete foltot, mondta hogy hűűű hát erre ráfogni h korai terhesség....még pici, sok nyálka van körülötte, szedjem az elevitet, és szerinte meg fog az nőni....:) 2 hét múlva kontroll
Igen, nekem, asszem inkább ez lehet.
22re nem vártam, és már 1 héttel előtte mensis görcseim és szurka volt, aztán nemvárt előtt pár nappal barnázás olyan 5-6 napig, 1 nap volt véresebb, de akkor is nagyon sötét, és nem sok, kb 10edannyi volt az egész mint amúgy szokott (mármint a mensi)
nem vagyok "bebeszélős" típus, meg ez az 1. hónap, hogy próbálkozunk, szóval nem hiszem, hogy beképzelem, és ezért lett volna
Tehát nem "késés", hanem volt valami, de csak barnázás, és kicsit korábbtól mint ahogy nemvártam
vicus, mesélj mánn :)))
Megyek csucsulni, várom a válaszokat továbbra is...:D
Reggel jövök...puci
mi az a barnázás?
én arra emlékszem, hogy olyan alhastáji görcseim voltak, hogy majd meghaltam, meg olyan érzés volt a gyomromban, mintha valamit nem tudnék megemészteni (egyszer sem hánytam) ... viszont nem jött belőlem semmi alulról
Köszi.
Hogyhogy nem tudhatom? hétfőre nem vártam, csak barnáztam.
Nyugodt vagyok. :))
Köszi az eddigieket.
Laubó semmi baj szólj csak bátran :D Én is lökött tyúk vagyok néha...
Nyugi,nyugi,nyugi!!!Sokkal roszabb ha most bele eled magad!
Sok szerencset!
Köszi!
DE akkor Ti nem is csináltatok több tesztet?
5. napon lett negaítv?
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Van esély rá, hogy terhes legyek, vagy inkább mensi lesz?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Volt akinek nyúlós nyákja volt a ciklus 24. napján, mégis terhes volt?