Ízületi fájdalom, torokfájás...mi lehet ez? (tudásbázis)
Egyenlőre a helyén van és nem is röfögök:)
Csak idegesít, hogy nem tudom mi ez... közérzetileg semmi bajom nincs, csak gáz, hogy fintorgok minden leülésnél, felállásnál és hogy nyikorog a forgószék, ha valaki oldalról szól hozzám (ugye a nyakam nem forog)
még lehet...:D
bocsi, akkor fogalmam sincs. Nekem pont a napokban(egy hete) jött elő az ínhüvelygyulladásom a térdem is fáj már május óta és meg is fáztam uh tudom mit érzel kb:)
Tegnap reggel arra ébredtem, hogy elaludtam a nyakam és a bal csuklóm. Délutánra éreztem, hogy nem stimmel valami a térdeimmel, fájtak, ha lépcsőztem, de ráfogtam a melegre. Nos, a nyakam reggelre még rosszabb lett, a térdem is jár, ráadásul a torkomat is érzem délután óta.
Először azt hittem a légkonditól van, de hétfő reggel már éreztem ezeket és előtte utoljára csütörtökön voltam az irodában.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Ízületi fájdalom / derékfájdalom
- Csípőízületi kopásra, egyéb krónikus fájdalomra mi lehet a megoldás?
- Mi lehet a bajom?(Tüneteim:fejfájás, rossz közérzet, erős gyengeség- és levertségérzés, enyhe ízületi fájdalom, hőemelkedés.)
- Izületi fájdalom, izomgyengeség lyme kór?
- Kapott már valaki arany injekciót ízületi fájdalomra?
- Házipraktika torokfájásra, száraz köhögésre?Eddig csak a torkom fájt, semmilyen fájdalomcsillapító, cukor nem segített, most már köhögök is.