Izületi fájdalom, izomgyengeség lyme kór? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnénk létrehozni egy alapítványt Lyme-kóros betegek számára. A cél a betegek támogatása, segítése lenne és hogy információkat nyújtsunk erről a betegségről. Ha ebben a betegségben szenvedsz, vagy esetleg valamelyik családtagod szenved benne, esetleg beteg voltál de már sikerült meggyógyulnod, akkor várunk és csatlakozz hozzánk a Facebookon:
Várunk szeretettel:
Magyar Lyme Betegek Egyesülete
Írhatsz emailt is: lymebeteg@gmail.com
Köszi ismerem a fóórumot,csak régen jártam ott,de most át is néztem.
Üdv:VIKI
Ez is lyme-os fórum. Én is tagja vagyok. olvasd el a hozzászólásokat. mindent megtudsz a lyme-ról.
Szeretnélek megkérni benneteket,hogy akár privátban is,de írjatok nekem kicsit a Lyme kórról.Hogy ti ,hogy éltétek meg.Tünetek,eredmények,mert nagyon kiváncsi volnék rá ha az vagyok,mégis mire számíthatok?!
Nagyon bennem van a félsz,de bizakodom is mert 30 éves amugy egészséges nő vagyok.
Kullancs 2010 juniusában csipett meg.
Köszönöm előre is nektek!
Szia!
Annyi történt,hogy háziorvos elutalt infektológiára lyme szűrésre.December 19 re kaptam időpontot.
A végtag gyegengeség remegés megszűnt,de a fejfájásom a kullancsípés oldalán megvan.
Szerintem Lyme kór.
Most passz nem tudom mit tegyek,ha nem lennék rosszabbul megvárnám itt az eredményt ha pozitiv,akkor Pest.
???passz
Köszönöm az érdeklődés.
kronikus fajdalom fibromyalgia a FB-on. Ez egy Autoimmun betegség ami sok ebmert erint megis kevesen beszelnek rolla mivel az orvosoknak is nehez
diagnosztizalni. Ha szeretned megosztani erzeseidet kerdeseid vannak vagy csak egyedul erzed magad es ha hasonlo koru emberekkel szeretned megosztani tapasztalataidat mindennapjaidat akkor keresd Kronikus fajdalom fibromyalgia a Facebook-on
Köszönöm nektek!
Mindenképpen lépek.Mert az egészségem minden pénzt megér.
szia!
Én is lyme-kóros vagyok. Csak Esztó doktornőt tudom ajánlani. Ő 10.000 ft-ért csinál egy vérvizsgálatot. Csak ő foglalkozik rendesen a lyme-kórosokkal. Nekem több, mint egy évig tartott mire kiderült, hogy mi okozza a fogyást, fáradtságot, izomgyengeséget. Én Borsod megyében élek, de mégis hozzá járok, mert mindenhol csak elutasításra találtam.
Akit ajánlani tudok, ő az Istenhegyi Géndiagnosztikán dolgozó Dr. Esztó Klára. Képes egyetlen speciális(utolsó ismert ár 16000,-)vérvizsgálatból felismerni, majd kezelni a Lyme-kórt, akármilyen régóta bújkál a kórokozó a szervezetben.
Egy telefont mindenesetre megér.
Szia!
Lakos DR Úrral már tavaly nyáron felvettem a kapcsolatot,3szor kellene elmenni hozzá és az ár nagyon húzos.200kmre lakom Pesttől.Gondoltam ha nem lesznek tünetek várhatok ezzel.Azonban ha ez nem szűnik 1 hét alatt mennem kell.
És megkérdezhetem a tüneteidet,és végül is a vizsgálatok eredményét.Szóval mit állapítottak meg?
Nem a vércukromtól van az biztos.Az más remegés az sajna ismerős :)))
Azért köszi
Szia!
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, de feltűnt, hogy fogyózol. Azok a remegések, amiket írtál, lehetnek attól is, ha nagyon leesik a vércukorszinted. Mennyire drasztikus ez a fogyókúra?
Sziasztok!
2010 juniusában,megcsípett egy kullancs,sajna napokkal később megjelent a tipikus lyme folt,és a betegség tünetei,:levertség fejfájás stb...
Kaptam erős AB Doxiciclynt.20 napig,kissé keveseltem az adagot,de többet nem írtak fel.
9 éve van egy izületi gyulladás a hátamban,közbe fájdogál,de most nagyon ijesztő tünetei vannak.Remeg a kezem lábam vállam,néha erősebben láthatóan,néha testszerte érzem a remegést,kezem a tenyéren bedagadva,és gyenge erőtlen,fájdalom elviselhető.Közérzetem nagyon rossz,néha azt érzem alig van erőm.De a tünetek nem minden nap állnak fennt.Most pl 4 napig semmi...Tegnap ismét elkezdődött.Fogyózok,ez is közrejátszthat.
Ma elmentem a háziorvoshoz,érdekesen nézett rám,kaptam gyulladáscsökkentőt,és egy neuro vitamint mely különböző B vitaminokat tartalmaz.Kértem egy teljes vérképet.Bízom benne,hogy nem a lyme tünetei jönnek elő??Persze kértem lyme irányában való vizsgálatot,de még várjunk mert költséges drága stb...
Vélemények tapasztalatok?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Ízületi fájdalom / derékfájdalom
- Csípőízületi kopásra, egyéb krónikus fájdalomra mi lehet a megoldás?
- Mi lehet a bajom?(Tüneteim:fejfájás, rossz közérzet, erős gyengeség- és levertségérzés, enyhe ízületi fájdalom, hőemelkedés.)
- Kapott már valaki arany injekciót ízületi fájdalomra?
- Izületi fájdalomra melyik a legerősebb gyógyszer?
- Éjszakai ízületi merevség és fájdalom