Izgalom egy nős pasival! (beszélgetés)
en ahogy megtudtam egy pasi nos/sok hazudott,de az igazsag kiderult elobb-utobb persze/azonnal elkuldtem,nem kell bonyodalom,hogy mikor er ra 1-2 orara mikor annyi egyedulallo pasi van.
egy tűzes vas a pi*dba elég izgalom??
Majd igyekszem, bár inkább ejtőzés lesz, mint táj nézegetés :-)
Pancsi-pancsi stb... és élvezem majd, hogy végre kiszolgálnak :-D
Miskolc-Tapolcára :-D
Világot látni akkor járok, amikor a Párom külföldre megy fuvarba és elkísérem :-) Úgyhogy a hely nem annyira irigylésre méltó, de Nekem most minden szép, bárhová is mennénk :-D
Érezzétek jol magatokat:)
De jó neked! Hová mentek? Had irigykedjek :)
2 hét nászút?...akkor jó khmkhm kikapcsolódást..és azért nézzetek néha valamit a tájból is:)
Szép álmokat mindenkinek! Úgy látom a mai partiról lekéstem, már mindenki alszik:-)
Könnyen vagyok, most 2 hétig nászúton leszek :-)
Adbest! remélem,hogy nem a barátnőd férjét szeretted el!?,akik vigyáztak a gyerekeidre?
Még jó,hogy csak két keze van....:D
kétkezi munkás vagy Adbest abba a gyárba?
Sziasztok hol van ez a gyár ott akarok dolgozni:-D
Felénk is van egy ilyen gyár" fehér oroszlánok vannak a kupi tetején:-DD
Sziasztok, jóéjt!
Majd holnap inkább én is :O))))
Szia Doki joéjszakát te maradsz ügyeletbe?
hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Joéjt én is megyek mert mindjárt 4 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jó éjt mindenkinek, megyek aludni,mert reggel fél 7-kor csörög az óra.
Betegesen féltékeny vagy?
Hát ha a te felfogásodra alapulna minden akkor tudod mi lenne itt?
Ez olyan, mint amikor két újszülött kiskígyó beszélget és megszólal az egyik:
- Úristen, mi mérges kígyók vagyunk?
- Nem, miért
- Jaj, mert a számba haraptam
Mondtam ,hogy ma csináltam eggyet?
ok :)))))))))))))))))))))))))
Semmi baj de látod ,hogy ha ez igyvan miután kinyirok magamkörül mindenkit is utána erre csak én vagyok képes.De lapozzunk ugyis nyitok 1 skorpios topikot és ugyis az enyém az utolso szó!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(egyet tudok. az élővilágba csak egyetlen állat képes kioltani önmaga életét,ez a Skorpió)bocsi ez hülyeség az egész asztrológia,ne haragudj Mendra!
Hát igen. Az is sok.
a SOK visszafelé KOS
:O)))))
1 HOXÁS Tinendo nevü srác kielemez mindenkit a topic-jában 2 napja csinálta meg az enyimet is nagyon aranyos a srác egyébként szo nélkül mindenkinek megcsinálja igaz nekem nem mondott ujjat ismerem magam nagyon is
a KOS-OK NÁL MEG Az A BAJ ,HOGY TÚL ŐSZINTÉK,ami a szivükön,az a szájukon!(pedíg nem mindíg jó)
További ajánlott fórumok: