Ízes hús kavalkád recept
Az Ízes hús kavalkád hozzávalói:1 kg sertés oldalas,
60 dkg sertés szűzpecsenye,
60 dkg pulykamell filé,
őrölt köménymag,
darált bors,
só,
vöröshagyma,
fokhagyma,
paprika,
paradicsom
Az Ízes hús kavalkád elkészítési módja:
Vágjuk tízdekás darabokra az oldalast, majd fűszerezzük be őrölt köménnyel, zúzott fokhagymával, sóval és darált borssal. Hasonlóan fűszerezzük be a sertés szüzet és a pulykamellet is. Tegyük a húsokat egy nagy tepsibe, tegyünk mellé pár szem félbevágott vöröshagymát, és fokhagymát, egy-egy szem paradicsomot és paprikát. Öntsünk alá egy pohárnyi vizet, fedjük le alufóliával, majd forró sütőben pároljuk körülbelül egy órán keresztül. Ha a pecsenyék már megpuhultak, vegyük le a fóliát a tétjéről, és süssük pirosra.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. nov. 13. 08:35
Az Ízes hús kavalkád elkészítési módja és hozzávalói.