Itt a nagy alkalom, hogy szavazz a Vilag 7 csodajara! (beszélgetés)
...hogy a gyurcsány még életben van...!
A természet körforgása...
1. ha időben ágyban vagyok!
2. ha azt ehetek amit éppen kívánok!
3. ha akkor és anyiszor amenyiszer amikor én akarom :)
4. ha kipihenem magam!
5. ha sokáig áztathatom magam a kádban!
6. ha úgy tudok este lefeküdni, hogy boldogan gondolok az elmúlt napra!
7. de a legnagyobb csoda a családom!
:DDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem egy nagy csoda , Erdélyben a Békás szoros!!! De szerintem Erdélyben ,több csoda is van!!
Hogy még élünk ebbe a csoróságba.
és a többi is, ahogy Mazsi-drazsi már előtem írta (csak nem olvastam vissza)
:-) Az egyiket már feleségül vettem, azután ott van még a 9 likú híd, meg a Esztergomi bazilika, meg a naplemente, meg a nagyi almás pitéje:-)
Szerintem inkább a Tadzs Mahal. Az legalább szép.
Nálam is a Stonehenge volt az első. :) Akkor is érzem a varázslatot,a mi belőle árad, ha csak képen látom. :)
nálunk minden csodának számit??????????
látni, hallani, ízlelni, szagolni, érinteni, érezni, szeretni
A világ 7 csodájából az egyik Magyarország ,csoda hogy még talpon van
De most gondolj bele, értelme sem lenne a szavazásnak, ha mindannyian egy véleményen lennénk! :-)
Engem Stonehenge egyszerűen megfogott érzelmileg, a története, a "kultúrája"... Nem tudom ezt máshogy megmagyarázni.
(Azért Neuschwanstein-re én is szavaztam! :-))
Hát nézőpont kérdése,bár én az Eiffel-tornyot sem "tettem"volna bele.Sokkal érdekesebb lehet,h teveztek meg egy óriási hidat.Vagy ha aszépségre megyünk,akkor Neuschwanstein-kastély,Angkor,Kyomizu-templom.Azért ezek szebbek,mint pár szikladarab:)
mondjuk bevallom, nem ismerem a Stonehenge "törénetét", de utána fogok nézni
én sem érzem annyira nagy valaminek a Stonhenge-t, természetesen elismerésem vagy mi, na de...
de ha egyszer ezért?... :-)
Inákbb Angkor.Sajnáolm,h nincs benne vmelyik hid.Azt teljesitmény leeht megépiteni.
Miért a Stonehenge? Ne azzal indokoljatok,h azér mert régóta ott áll és olyan nagy köveket vittek oda.
Nemrég megnéztem már az uj 7 csoda weboldalát,de akkor nem szavaztam.Most a biztatásotokra megtettem.:-)Az elso helyen nálam is a Stonehenge áll.
Ez tök jó, én is leszavaztam a "magam" 7 csodáját. Sőt, anélkül, hogy tudtam volna, hogy a végén felajánlja, hogy "hívjam meg" a barátaimat, közben már küldtem is nekik a linket :) !Remélem, ők is fognak szavazni! És nagyon KÍVÁNCSI vagyok, összességében, melyik 7 csoda fog nyerni?!
Szerintem XXI. századi dolog nem kerülne bele. Legalább is eddig az időpontig nem.
Igazad van, a Titanic is csoda volt, de a lehetseges 200, "benevezett" alkotasokbol 21-et kellett Mr.Bernardnak kivalasztania, es a Titanic(tobbek kozott) kimaradt.
Velemenyem szerint azt a 21-et is szavazassal kellett volna eldonteni,mit gondolsz errol?
En legalabbis ugy csinaltam volna, es abban az esetben, VALOBAN a Fold nepe dontotte volna el, hogy mik legyenek a legujabb csodak.
Szerintem a legtöbben a Stonhenge-re szavaznának. Pedig a Titanic is csoda volt a maga idejében.
Ez jo, en is a Stonehenge-t jeloltem be elsonek...:))))))))))
regisztráltam, most az e-mailt várom, holnap pedig szavazok vmelyikre.
További ajánlott fórumok: