Fontos: heti 4-5 alkalom sport és egészséges étkezés! (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Nálam sajnos el szokott maradozni, de rengeteget gyalogolok tempósan villamos helyett és bizony annak is van hatása, de Rubint Réka 40 percesét szoktam heti négyszer ha belefér, ezen a héten sajnos csak kettő sikerült a maival...de zűrös hét volt, jövőhét már jobb lesz :)
heti 4 alkalom edzőterem (általában reggel 6-7-ig, heti 1,5 óra táncgimnasztika, és egyik héten 1,5 óra hastánc, másik héten 3 óra. :)
Igen tornászom... :)
halihó!
van itt valaki???
:)
húha lemaradtam..na akkor én holnaptól kezdem el a mozgást hozzá....
Runcio: te mit alkalmazol mozgás alatt? :)
mi látszik eredményként?
Sziasztok,
Én két napja Edita Sipeky módszerét alkalmazom.
Nekem ma van a 31. nap, és a kaján nem sokat változtattam, csak arra figyelek, hogy este már éppen valamennyit, ill. , hogy többféle növényi kaja is legyen benn. Lehetőleg 5 féle. :)
Már látszik az eredmény. :)
Én próbálok minden nap edzeni és változtattam az evésen is. Kevesebbet eszem és megválogatom, hogy mit mivel. + cukrot,fehér lisztet,kenyeret,tésztát próbálom elhagyni
A többiek hova tűntek?:(
na szóüval.. ki mit csinál? mivel probálkozik, mozgás plussz étrend?
én egy jó kis méregtelenitéssel kezdtem
Csatlakozom.
Kitartás kell, ha nincs kedv, akkor az akarat, és ha kialakul a szokás, akkor már hiányozni fog. :)
Ne csüggedj! Én is pont így voltam az elején, de aztán 1 hét után már változott, csak az elején nehéz. Utána már kezd természetes lenni a torna. Legalábbis nálam így van. Én sem hittem volna ezt magamról:D
Nem kell sokat az elején, legalább 20 percet naponta! Egyik nap csinálsz fenékre, másik nap hasra és így tovább.
Kitartás!! Menni fog:)
Sziasztok!
Hogy álltok lányok? Én aránylag jól, eddig minden nap edzettem ezen a héten, néha keveset, néha többet. Kajával is jól állok, néha azért becsúszik egy-két bűnözés, de az még belefér.
Kitartást mindenkinek!!!
Jó hétvégét!
jaj lányok én nem értem magam!!!
nyitok egy fórumot,ahol kötelezővé teszem a sportolást,erre elkezdem csinálni Rubint Rékát és abbahagyom.
fáradság meg nyűg van rajtam,meg allergia...úgy érzem már elszartam a hetet mivel holnap utazom haza szüleimhez,nagyon hosszú az út,egész nap utazni fogok,tehát holnap kimarad a sport...vasárnap meg pihen megint az egész család tehát kizárt hogy nekiállok tornázni.
tologatok mint egy hülye,hogy na majd jövőhéten...akkor már nem szabad,NEM SZABAD!! kifogásokat keresni :/
bocsi lányok a nyavalygásért...
pedig érzem,hogy zsírosodom,és ha sürgősen nem kezdek el tornázni,rosszabb és rosszabb lesz:(
bár..ma sokat sétáltam,és reggel takarítottam...aszem végülis ledolgoztam a napi kajámat,mivel nem ettem sokat!
nem értem miért ilyen nehéz elkezdeni a sportolást.
lehet,hogy inkább délelőtt kéne tornázni és tényleg nagypn fokozatosan növelni a mennyiséget...
Nagyon jó vagy,a 40 perc is szuper,ma én is azt fogom csinálni!
imádom én is a sárgadinnyét :)
sok benne a cukor...na és??nagyon egészséges és nagyon finom :)
halihó mindenkinek!
én most megyek tornázni :)
Sziasztok,
Csatlakoznék, ha lehet. :)
Igyekszem naponta valamit mozogni, lehetőleg futok legalább fél órát, és mivel fontos a zöldség, gyümölcs, ezért többfélét is eszek belőlük.
Sziasztok! Lenyomtat a 40 perces RR tornát, nagyon jól esett, sajnos most nem folytathatom, mert felébredtek a fiúk. Hátha még este beleférne egy 20 perces csípő vagy has... Reggel megint nem tudtam futni, annyira fújt a szél, csepergett az eső, inkább kihagytam! Pedig már nagyon hiányzik, imádok futni!!! A piacon is bevásároltunk rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, mindjárt sárgadinnye lesz az uzsi! (tudom, sok benne a cukor, de le nem mondanék róla!!!)
Remélem jól vagytok, hajrá Csajok!!!!!!!
Szia, sziasztok
20 kilót szeretnék fogyni, de már 15-el is boldog leszek. Azért csinálom így, mert tudom magamról, hogy egy idő után ellinkeskedném a dolgokat. Néha engedek magamnak pár falatot, aztán észre sem veszem és már megettem egy adag kaját. Szóval muszáj moderálni magam. Egyébként már megszoktam és nem is hiányzik a kaja. Mondjuk ha végre nekiállok tornázni, akkor lehet, hogy kénytelen leszek kicsit nagyobb adagot enni 4 előtt.
aha,pont nekem is ez lesz :)
na akkor holnap folyt.köv.
jó éjt mindenkinek,szép álmokat:)
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Fontosnak tartod az egészséges étkezést?
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Egészséges életmód és egészséges étkezés hogyan?
- Az étkezési keményítő valóban egészségesebb, mint a liszt? Ha igen, miért?
- Az egészséges étkezéshez szükséges dolgok, amiket te a bevásárláskor megveszel?