A mérleg pasik havi 1 vagy 2 alkalommal megelégszenek? (beszélgetés)
amúgy a kböző szexhoroszkópok stb épp azt állítják, hogy igenis, az állatövi jegy meghatározza a szexben tanúsított temperamentumot
és ismertem olyan embert, akinél bejött, másnál meg nem
Hát a temperamentum az meghatározza a szexet az tuti,de hogy a csillagok meghatározzák e a temperamentumot,azt nem tudom.Biztos részletes számítás kell,hogy pontos jellemrajzot adhassunk egy emberről.De csak az hogy pl valaki mérleg nem befolyásol semmit.
Az én fiam pl mérleg,és a párom fia mérleg.8 évesek lesznek,4 nap van közöttük összesen.Hihetetlen,hogy mennyire eltérnek egymástól,szerintem már jobban nem is tudnának.....
:-))))))))))))))))))
Nem is feltételeztem!!!!!!!!!!
dehogy!
és ilyesféle működési elégtelenségem se volt soha :)
semmi nem biztos
de eni valasza azert reszben megnyugatato, ezt az oldalat nem is firtatom tovabb
azt hiszem... vegulis valoban a ferjjel lehet a baj
meg kellene figyelni, az a par alaklom hogyan jon ossze.. lehet, egy hott stressz az az ember, s azok is csak alig sikerulnek
de ha az a par ritka alkalom flottul megy, akkor mar fogalmam sincs, miert nem (felteve, ha TLEG nincs senki mas)
Az is lehet, hogy hozzá képest túl jól nézel ki. Azért van neki sokszor féltékenységi kirohanása. Úgy gondolja, hogy nem tudja nyújtani az ágyban ami egy ilyen nőnek kell és inkább meg se próbálja.
Amikor megismerkedtetek még rendben volt? Ki tudta elégíteni a vágyaidat?
Én a helyedben most lépnék, amíg nem köt össze gyerek is titeket. 36 éves elmúltam és most szültem meg 2. gyermekem (az első már nagy) annak a férfinak akivel nem olyan régóta élünk együtt és úgy érzem Ő az igazi.
Fel a fejjel! Nem késtél le még semmiről!
gyakorlatiasan közelíteném meg..
jó lenne látni egy fotót arról, hogyan néz ki eni 282
csak hogy megnyugodjunk, hogy vele ugyan minden rendben van!
semmi másért :)
Ez nem normális!
Olyan hogy egy nő biztosan tudja hogy nem csalja meg a férje-olyan Nincs!
Ez nagyon kevés.Van ott valami vagy valaki a háttérben.Vagy szerető,vagy valami pszichés probléma.
Én biztos rég elváltam volna tőle!
Szerintem a szex igenis fontos egy kapcsolatban, a másik pedig a beszélgetés! Csak úgy lehet a problémákat megelőzni vagy megoldani! Ha nem akar beszélni, lépjél! Ne éld le vele az életed! Ha nem vágyik gyerekre, nem is fog érte semmit tenni neki így jó, te pedig később megbánod amiért nem léptél!
Én is elváltam , nálunk is a ritka együttlét és a baba volt a gond! Nálunk is arra háritotta hogy nálam lehet a gond, azért nem esek teherbe! Találkoztam egy csodálatos férfival akivel már 7 éve vagyunk együtt, két tündéri lányunk született (ikrek, de nem beültetett)!
Ebben a kapcsolatban megkapok mindent amire egy nő vágyik!
?????????????
Neked is sok?
További ajánlott fórumok:
- Milyenek a merleg pasik? tulajdonsagok..;? legyszi segitsetek
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Fussunk heti alkalommal
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Naponta hány alkalommal szoktatok enni?