Isten nem bottal ver....! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Isten nem bottal ver....!
Sziasztok!
Látom régiek a kommentek, de remélem azért elolvassátok még az enyémet.
Nem akartam írni, de ezt muszáj.
Bár én is hiszek abban, hogy minden okkal történik, és midenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését, ha nem is itt, akkor majd anno odafent. De nekem teljesen az jött le ebből a beszélgetésből, hogy ti valamennyien azt várjátok, hogy Isten azonnal büntessen meg mindenkit, aki nektek vmi kárt okozott. A 31. komment nagyon durva. Tisztára boszorkányságnak tűnik. Na de nem ezt akartam mondani. CSak, hogy nem szép dolog azért imádkozni, hogy a másikkal is történjen vmi szörnyűség. Sztem sajnálni kell az olyan embert, aki ennyire kétségbe esett, hogy még ártani is képes a másiknak, de nem rosszat kívánni neki.
Amúgy a 28. kommentel én is egyet értek.
Ja és csak még annyit, hogy ne védőangyalokhoz imádkozzatok. Van nekünk egy Szerető Édesatyánk is. Ő mindig meghallgat. Csak tessék bátran Hozzá fordulni. És elég legyen a kárörömmből, mert hisz akkor mivel vagytok jobbak a másiknál.
Hát csak ennyit akartam. És senkit sem szerettem volna megbántani.
Minden jót!
Sziasztok!
Hasonló történetem van, de nem az exemről szól. Egy exbarátról, aki többet érzett, de fel nem vállalta. Én elkerültem, mert amúgy is csak lehúzott, utána meg nem hagyott békén. Csúnya dolgok voltak azok. Tudom, hogy ő is megkapja még a magáét.
A történetre: Lehet, hogy nem véletlen tört el a keze, miután olyan dolgokat állított rólad. :) Egy kedves barát, aki nem tűrte a fickó hamis állításait, és gondolta kicsit lerendezi. :)
Egyetértek, a saját bőrömön is szoktam tapasztalni, ha összeveszem öcsémmel mert rossz napom van, és kitöltöm rajta, utána mindig elesem, beverem magam, stb, és ilyenkor kicsit észhez térek, hogy na ezt megérdemeltem. :)
Viszont az kicsit röhejes, hogy "megátkoztad". Ezzel szerintem magát égeti. :D
figyi van aki nem hisz benne amíg saját bőrén meg nem tapasztalja
te nem hiszel benne és? (most legyintettem)
Szia!
Hú, ez tök jó! :) Bár én hiszek is valami ilyesmiben, lehet butaság, de szerintem ha valaki valami rosszat tesz, azt valamikor, valahogy vissza fogja kapni. Remélem! :)
Szerintem ez az egész úgy ahogy van egy gyerekes baromság. Ugye magad sem hiszed el, hogy azért tört el a keze stb.mert Veled úgy bánt, ahogy?
Áh, csak legyinteni tudok....
Sziasztok!
Remélem az én kedves volt páromat is utoléri ez a "bot",mert már több mint fél éve nem látogatja a kicsilányunkat,mert becsajozott.A kezembe vettem a botot és bíróságra adtam,15-én megyek és remélem megtanulja a leckét,hogy felelősséget kell vállalni,még szerelmesen is:o)
Sziasztok!
Nos,igen..Isten nem ver bottal...néhány héttel a szakításunk után a barátomnak összetört az autója...rögtön engem gyanusított,megátkoztam-e...hát amilyen babonás vagyok ,nem szoktam ilyet tenni,főleg azzal,akit nemrég még szívéből szeretett az ember....
Odáig fajult a dolog,hogy meg lett fenyegetve:minden létező helyen (rendőrség,szolgáltató)feljelentjük,közzétesszük az én email-emen keresztül,köremailben,üzenőfalon,fórumokon...
Később meggondolta magát és megadta az új jelszókat.
Én hiszek abban, hogy mindig elnyerjük jutalmunkat, vagy a megérdemelt bűntetésünket.
Lehet, hogy akár évek múlva ér valakit utol a véget...A te volt párodat sokkal hamarabb...
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Kérj valamit Istentől...
- Istenek, istennők és félistenek
- Kinek mi a tapasztalata a férfiak mekkora bottal járnak?
- Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni.
- Kis ember nagy bottal jár? :)