Ismertem egy lányt, aki öregeket elégített ki... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ismertem egy lányt, aki öregeket elégített ki...
Én ma is ismerek ilyen lányt.
És nagyon elégedett vagyok a munkájával.
Igen, szerintem igen. :)
Lehet naiv vagyok, de tudod, mindig van kivétel. :)
Nem mindegy, hogy sztriptíztáncosnő, vagy prosti volt. A másik, hogy a ribi nem feltétlen prosti.
Ha tévednék, bocsánat!
Valtozott, egy napocska.
A volt faszim egyik ex-noje is "sztipper", vagyis qrva volt. Szilikon cici, hosszabbitott haj, a tobbi ritka szep, es eredeti. Lattam rola kepeket. Aztan mar nem az. Marmint nem qrva, de szepnek szep (volt, amikor lattam) par eve skypon.
Regi barati korbol is volt ribi. Ott talalkoztak a ferjevel, csak nem volt publikus. Normalis no lett.
Ilyen xarbol kitorni nagyon nehez lehet. Es en tisztelem.
Az meg, hogy mi van a facebookon... Ha annyibol itelkezel, sekelyes vagy.
Gondolom te felraktad az életrajzodat részletesen
Lenke, lenke...
Más lenne a véleményem, ha azt olvastam volna, hogy érdekelne hogy van, mi újság vele…
De te a pletykát keresed! Nem mindegy neked, hogy mivel kereste a kenyerét? Akkor elutasítottad a viselkedése miatt, most meg keresnéd? Lehet megszedte magát, lehet tanult is, majd lecserélte a “munkáját” , szerelmes lett, gyerekei, boldog élete van! Az is lehet, hogy még űzi az ipart! Akkor mi van?
Foglalkozz a saját dolgoddal, és hagyd őt békén!
Elég nagy baj van a fejedben.
Nincs mivel foglalkoznod?.
Mért kell a múltat háborgatni.
Mit szólnál, ha a te múltadat is megkapirgálná valaki.
Jól esne?
Hagyd békén.
Szerintem neked kukorica.
Gyakorlatilag egy személyiségzavaros ember felett kellene pálcát törni, aki szeretné semmissé tenni a multját, amire most nem büszke, több, mint tíz év távlatában.
Nem kedves, te akkor nem is létezel. Ennyi. :DDDDD
viccvóóót
Az ember változik, ennyi.
Nekem Facebookom sincs soha nem is volt... Ebből sokaknak az jön le, hogy biztos titkolnivalóm van 🤦♀️😂
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Ti anyósotoknak kívántok anyáknapját? Ez egy illendő szokás, mert eddig sajnos nem ismertem?
- Csak szerintem ciki még mindig fürdetni egy 13 éves lányt?
- Otthon hagynál 6napra egyedül egy 14éves lányt?
- Nem ismertem Tompos Kátyát. Szerintem azoknak a fele sem,...