Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ismertek olyan kismamát, aki gyesen vagy és otthon vállal gyerekfelügyletetet? fórum

Ismertek olyan kismamát, aki gyesen vagy és otthon vállal gyerekfelügyletetet? (tudásbázis kérdés)

2008. okt. 2. 20:45

Én megegyeztem egy anyukával, akinek a kislánya 1 hónappal idősebb az enyémnél, hogy ha visszamegyek dolgozni, GYES+csal.pótlék ellenében fog vigyázni rá napközben, amíg nem mehetnek oviba. Szerintem ezzel mindketten jól fogunk járni. Én nyugodt leszek, mert nem a bölcsiben aszalom a lányomat, nekik pedig nem kell azon gondolkodni, hogy mit adnak enni a gyereknek.

Szerintem nem lesz nehéz dolga, sok szempontból még könnyebb is, mert a lányok ellesznek egymással, nem kell őket folyamatosan szórakoztatni. Mind a ketten kisangyalok.

Ja, Székesfehérváron lakunk.

10. Cyntia
2008. okt. 2. 19:41
Én igen :-)!
9. ritamoto (válaszként erre: 8. - F9a0a36712)
2008. szept. 20. 15:26

Köszi szépen, utánanézek!!!!

:-)

8. f9a0a36712 (válaszként erre: 5. - Ritamoto)
2008. szept. 20. 15:23
Itt Pesten 500 Ft kérnek óránként általánosan. A magánovi 45.000 Ft-nál kezdődik. Azt vedd figyelembe, hogy enni is kell neki adni, az állami bölcsi kb. 7000 Ft-ot kér el egy havi kajáért. Ha egy anyuka elmegy dolgozni, a gyerkőc 3. életévéig a GYES még jár neki. Mivel vidéken laktok, ezeket az árakat szerintem nem lehet elkérni egy családtól, mint itt. Ha elkéred a GYES összegét és ezt a 7.000 Ft-t, szerintem teljesen korrekt leszel, hisze a béréből egy büdös kanyit nem kérsz, azt mind hazaviheti, enni otthon is kéne a tökmagoknak, de azt most te fogod megtenni. Remélem segítettem.:-)
2008. szept. 20. 15:17

www.csana-info.hu

Ez ezzel kapcsolatos, én is pont ilyenekre voltam kíváncsi. Ha van rá "kereslet", jó ötlet.

2008. szept. 20. 15:13
Nekem anno Hoxa ajánlott egy oldalt, mindjárt belinkelem, csak előbb megtalálom.
2008. szept. 20. 15:01

...és ha van valaki aki ilyesmivel foglakozik, akkor a tapasztalataira, tanácsára lenne szükségem árak , és egyéb tekintetében.

előre is köszi!

4. ritamoto (válaszként erre: 3. - Herengtimea)
2008. szept. 20. 14:59

Én is azért kérdeztem ezt, mert ezen gondolkozom, hogy vállalnék a kisfiam mellé még egy gyereket (hétfőtől péntekig , napközben,) mert bölcsödébe nem veszik föl helyhiány miatt, és nekem is nagyon jól jönne egy kis gyes-kiegészítés.

Óvónő vagyok a kisfiam 2 éves, hasonló korú gyerekre gondoltam mint az enyém, és akinek a szülei dolgozni járnak, vagy járnának, és nem tudják a gyereket hova tenni napközben..

Amúgy Miskolc mellett, Szirmabesenyőben lakom.

2008. szept. 20. 14:39
hát én szivesen vállalnám,csak az a baj,hogy én Szlovákiában élek,talán aztis írd le milyen városrol van szo,hogy azok jelentkezzenek
2008. szept. 20. 14:07
bocs: aki gyesen van.....
2008. szept. 20. 14:05
Ismertek olyan kismamát, aki gyesen vagy és otthon vállal gyerekfelügyletetet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook