Ismertek olyan kismamát, aki gyesen vagy és otthon vállal gyerekfelügyletetet? (tudásbázis kérdés)
Én megegyeztem egy anyukával, akinek a kislánya 1 hónappal idősebb az enyémnél, hogy ha visszamegyek dolgozni, GYES+csal.pótlék ellenében fog vigyázni rá napközben, amíg nem mehetnek oviba. Szerintem ezzel mindketten jól fogunk járni. Én nyugodt leszek, mert nem a bölcsiben aszalom a lányomat, nekik pedig nem kell azon gondolkodni, hogy mit adnak enni a gyereknek.
Szerintem nem lesz nehéz dolga, sok szempontból még könnyebb is, mert a lányok ellesznek egymással, nem kell őket folyamatosan szórakoztatni. Mind a ketten kisangyalok.
Ja, Székesfehérváron lakunk.
Köszi szépen, utánanézek!!!!
:-)
www.csana-info.hu
Ez ezzel kapcsolatos, én is pont ilyenekre voltam kíváncsi. Ha van rá "kereslet", jó ötlet.
...és ha van valaki aki ilyesmivel foglakozik, akkor a tapasztalataira, tanácsára lenne szükségem árak , és egyéb tekintetében.
előre is köszi!
Én is azért kérdeztem ezt, mert ezen gondolkozom, hogy vállalnék a kisfiam mellé még egy gyereket (hétfőtől péntekig , napközben,) mert bölcsödébe nem veszik föl helyhiány miatt, és nekem is nagyon jól jönne egy kis gyes-kiegészítés.
Óvónő vagyok a kisfiam 2 éves, hasonló korú gyerekre gondoltam mint az enyém, és akinek a szülei dolgozni járnak, vagy járnának, és nem tudják a gyereket hova tenni napközben..
Amúgy Miskolc mellett, Szirmabesenyőben lakom.
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Gyerek mellett gyerekfelvigyázás!?
- Mennyit fizetnétek 1 napos gyerekfelügyeletért?
- Két éves kisfiam mellé keresek bébiszittert. Mennyit kérnek manapság egy óra gyerekfelügyeletért?
- Munkavállalás Németországban (idősgondozás, gyerekfelügyelet)
- Kínai gyerekfelügyelet