Két éves kisfiam mellé keresek bébiszittert. Mennyit kérnek manapság egy óra gyerekfelügyeletért? (tudásbázis)
Felhivom a kedves anyuka figyelmét legyen óvatos, ha bébiszittert fogad gyermeke mellé.
Üdv.Ágnes
Az jó, de én akkor is alkudnék!
A havi 70 folyamatos pl. napi 8 órára vonatkozik
Sok sikert!
Igazad van! Nehéz dolog gyereket vállalni, főleg, ha nincs vagy nagyon kevés a családi segítség. Ezért rossz, hogy ilyen magas a nyugdíjkorhatár, mert egyébként a nagymama boldogan unokázna. De így nem nagyon van más választásom, és ahogy írtam, a fizetésem nagy része elmegy majd a felvigyázóra.
De tényleg az a legfontosabb, hogy megbízok a néniben 100 %-ig, egy kolléganőm keresztanyja.
Igen, sajna nekem is ez volt a bajom, nem tudtam a gyerkőcömet kire bízni, ezért végeztem el a képzőt, gondoltam mellette majd vigyázok más gyerekekre is, de ez hosszú történet
De ha belegondolsz abba, hogy senki nem fog havi 30-ért vigyázni egy gyerkőcre, meg abból mondjuk leadózni, inkább keres munkahelyet magának...már ha talál.
Szerencsére helyben lakik a néni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Persze, az nagyon fontos, hogy ez a néni megbízható, és biztosan a kisfiam is elfogadja. Meg szerencsére csak augusztus elejéig fogunk "rászorulni", mert megy majd bölcsibe a drágám.
Tényleg gáz, de a saját gyerek is nagy felelősség, hát még másé, sajnos ez van.
Én 6 éve végeztem el, és akkor elmondták, mennyit lehet elkérni, ez az ár már akkor 800-1200 volt, és több bszitter ismerősöm van, mind 1200-ért dolgozik.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az órabére vidéken egy bébiszitternek?
- Nem találok bébiszittert gyermek hazahozására, 4 hónapja próbálkozom. Ötletek?
- Eljönnél külföldre Svájcba bébiszitternek? Keresek egy kedves megbízható lányt!
- Ha bébiszittert fogadok mire ügyeljek?Tapasztalatokat várok :-)
- Gyerek mellett gyerekfelvigyázás!?
- Egy anyuka az óvodából bébiszitterként kezel! Hogy mondjam meg, hogy nem vagyok az?