Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Látjátok eltelt 2 nap és senki nem írt semmit. Hát ez van!
Téma pedig van bőven.
Nálunk most nagyon be van borulva, hátha lenne egy kis eső. Én ugyan nem szeretem, de állítólag már nagyon kell az eső! Akkor essen, lehetőleg este és éjjel, de reggelre süssön a nap.
Most főzök. Nem régen jöttem haza. Nagyban készülünk a választásra. Tegnap volt nálunk az eskü és az eligazítás. Én szokásomhoz hűen mindig vállalok ilyenkor munkát, azaz amikor még aktív dolgozó voltam akkor kötelező volt, most amióta nyugdíjas vagyok pedig, mint bizottsági tag lettem beosztva.
No itt van egy kis téma.
Közben szervezem a Hoxa találkozót, amely Békéscsabán már a hatodik lesz. A naplómba mindig teszek be képeket a Hoxás találkozókról. Nagyon jól szokott sikerülni még Budapestről is jöttek és a környező városokból.
Ez is egy téma volt.
hát igen, én is ettől féltem, hogy ez lesz. de igazából mostanában rossz kedvem is van , nem is nagyon van kedvem fórumozgatni. (ne vegyétek magatokra:))
Meg hát igen, a jó idő....:)
Hát lányok, asszonyok! Úgy látom ez a fórum is kezd ellaposodni, csak beköszönünk és kész. A legtöbb fórumnak ez a baja.
Igaz, hogy nyárias jó az idő és mindenki kint van a szabadba és egyre kevesebbet vagyunk bent a szobába a gép előtt.
Akkor hát köszönök én is: Szép napot kívánok mindenkinek! Olyan hamar végetér egy hétvége és holnap megint kezdődik a dolgos hétköznap.
Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
itt az eső is esett..
hajajjj..:) én ezt várom egész héten.
Köszönöm, közben hazaértem már vagy 4 órája itthon vagyok. Itt is hüvös van, pedig holnapra 30 fokot mondtak, nem tudom hol lesz annyi.
Viszont péntek lesz, hétvége, aminek örülök és gondolom a sulibajárók is örülnek ennek.
sziasztok. vagyogatok én is hébe-hóba..:)
elég borongós idő van ma, de né valahogy nem bánom..ma nincs hangulatom a meleghez...:D
Sziasztok!
Még fél óráig bent vagyok, majd megyek haza.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!