Ismeritek a Brita kancsót? Érdemes venni? (tudásbázis)
nincs neki :)
most vettem kipróbáltam, semmi mellékíze nincs
Az enyémet úgy kellett, hogy az új szűrőt 15 percig áztatni kellett hideg vízben.
Utána az első két alkalommal átszűrt vizet ki kellett önteni, nem meginni, így olvastam rajta.
Viszont ezután még 2-3 kancsónyi víznek én is éreztem egy kesernyés mellékízét. Azóta viszont semmi mellékíz.
Én Angliában vettem ilyet júniusban (ki is emeltek miatta a reptéren:)).
Ha tudtam volna, hogy itthon is van, nem cipelem át fél Európán.
Lényeg a lényeg: Hugom is ezt használja kint, nála láttam, egyből beleszerettem. Nekünk nagyon jól bevált.
Igen havonta kell cserélni benne a szűrőt.
Van digitális változat az maga mutatja, a hagyományosnál be kell állítani a dátumot, és egy hónap után ki kell cserélni.
Nekem nagyon bejött. Lágyabbá teszi a vizet. És azok az apró golyók amik magában a szűrőben vannak, azok nem engedik a klórt a kancsóba.
Kisgyerekek is ihatják, mert a felesleges anyagokat kiszűri, a nyomelemeket ásványi anyagokat viszont megtartja.
Amúgy a csapvízben is vannak nyomelemek ásványi anyagok, de ezt nem reklámozzák.
Az ásványvizek lényegében klór hozzáadása nélkül kerülnek a boltokba.
Szóval röviden a Brita kiszűri a káros anyagokat, de fontosakat megtartja. :)
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Nokia Lumia 610 szeretnék venni, ismeritek a telefont? Mik a tapasztalatok?