"Ismeretlen" szép helyet keresünk kiránduláshoz Bp-től max. 60 km-re (beszélgetés)
Jártunk.Mostanában babázunk.Tavasszal újrakezdjük.
Illetve szeptember végén voltunk Szlovéniában hegyet mászni és a Triglav csúcsára vezető gerincen van egy tábla amit nem tudtunk megközelíteni mert le volt fagyva.De tavasszal beindulunk,immár két gyerkőccel.Mi is élvezzük de a gyerekek....oda vannak érte :))))
Szia,
Nyitottam egy fórumot. Geocaching, ez azoknak szól akik szeretnek kirándulni. A web oldalon találsz szép helyeket. Ha van kérdésed priviben válaszolok rá. www.geocaching.hu
:-)
Nagyon jók, amiket írtok, majd apránként mindenhova elmegyünk :)
Azért indítottam ezt a témát, mert ahány helyen utánanéztem, mindenhol ugyanazt a cirka 15 helyet ajánlják és az ismert helyeket már végigjártuk.
Az tényleg szép!
(inkább mint Gyömrő)
Na, most meg magamnak írom :-)
Szóval nem neked szólt, Manianyu!
Szia!
Lehet,hogy ismert hely,de én Pilisszentivánt ajánlom a Pilis hegységben.
Van egy ördögszikla nevezetű hely,a fölött pedig Nagyszénás nevezetű tisztás,ahol egy csodaszép kilátás fogad minden arra kirándulót.24 km-ra van Bp.-től.
Gyömrőn 1-2 órát sorban állással is el tudsz tölteni, a postán.
Amúgy nem tudom, mit lehet itt kirándulni, szerintem ide ne gyertek, felesleges! A tófürdő nyáron még okés, de ilyenkor? :S
Veresegyházi medvepark:D Szerintem tündériek a macik, lehet őket etetni és más állatok is vannak. Van két abszolúte remek vendéglő és egy igazán jó cukrászda:) Méghozzá onnan származik az idei országtorta is:)
Van piac is, és asszem horgászási lehetőség is.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Valami jó Horgászhelyet keresünk...
- SOS! Helyet keresünk és még 20 táncost! Segítsetek!