Valami jó Horgászhelyet keresünk... (tudásbázis)
Préri-tó közelében lakom, mindig lehet halat fogni.
8-18.ig van nyitva téli időszakban.{napijegyes}
ajánlom még Szalkszentmárton-nál a szabadidő parkot, ott is napijegyet kell venni, de egy nap 13 pontyot is fogtak a fiúk.
Maconkát ne javasold!
Félig ki van száradva.
Ha természetes víz, akkor mindenképpen a Duna vagy Tisza... A Balatont annyira nem ajánlom, a Velencei-tó még elmegy. Egyébként javaslom Maconkát, az izsáki horgásztavat, kiskunhalasi tavakat, + a Budapest környéki bányatavak haldúsak, nagyon élvezetes a horgászatuk...
Ez így igaz de nagyon drága a napi jegy 3500 ft egy nap.
Akasztó; ez egy horgászparadicsom!!!!
Kisköre igaz, hogy nagyon régen voltunk...
fizetős, de jó : préri horgásztó. voltam ott 4 napot 3 éve. és nagyon jól éreztem magam.
internetes elérhetősége is volt régebben. szerintem még mindig megtudod nézni.
jó kis nyugis hely. és szép is. van éjszakai horgászati lehetőség is.
Nagybajcs!Győrtől 10 km-re.
Tordas és Gyúró mindkettő nagyon szép és csendes ,Tordason van egy szuper csárda is ahol nagyon tutia kaja
Igazából,olyan helyet keresek ahol napi jegyes horgászat is van.Szép hely ,ahol pihenni is lehet,és nézelődni .Mert mi csajok nem vagyunk csak a horgászat híve.De egy horgászparadicsom is nagyon jó lenne.
Mi amugy Békés megyeiek vagyunk.Nincs kikötés ,hogy merre keresek.
Nagyon kíváncsi vagyok ,írnál egy kicsit bőveben a településről.Nagyon köszönöm a számod ,ha tetszik a hely élni fogunk vele.
Ha vége a nyaralásnak ,várom beszámolód,kíváncsi leszek mi a véleményed.
Én is ebben a helyzetben vagyok. Édesapám a nagy ho-ho-ho horgász, a család meg majd strandol....
Nagyon kösznöm a sok ajánlatot,hirtelen csak kapkodom a fejem ,.Igazándiból a párom a nagy horgász mi csak a pihenők vagyunk ,és a táj szépségeiben gyönyörködök.
Keresgélj az Őrségben is. Mi Lenti-be megyünk nyaralni, ott is van horgásztó és termálfürdő is. arra felé van még a Borostyán-tó és a Vadása-tó is. Én ugyan nem jártam még arra, de egy ismerősöm ajánlotta, szerinte nagyon jó helyek.
Mi Győrben a Marcalra járunk horgászni.Ide szól az engedélyünk is,vagyis a Páromé.De van lehetőség vendégjegy váltására is.
A Gyirmóti horgásztóban is sok hal van,főleg pontyok.
A Tatai Derítőtóról is csodákat hallottam:)
Szigetvár mellett SOMOGYHATVAN,csodálatos 2 tó van.
Ha horgászni lenne kedvetek hívjatok fel telefonon garantálom, hogy nem fogjátok megbánni.A helység csodálatos, egy kis faluról van szó, folyóviz, a horgászhely.
Egyszüóval minden megvan ami kell, még szállást is tudok biztosítani.
T:06.30.4.949400
Tamási közelében a Gonozdi horgásztó is jó kis hely. Mellesleg közel van a Tamási Thermálfürdő, és Gunaras is alig 30 km távolságra van.
Ha Baranyában keresel, akkor esetleg Pogányt ajánlom (ponty, dévér, harcsa) (bár rég nem jártam ott, de régebben nagyon cool tó volt), esetleg Kovácsszénája (ponty) vagy a Malomvölgy II-es tó (ponty, dévér, csuka, amúr).
Milyet szeretnétek? Élővizet vagy mesterséges horgászparadicsomot? És helyileg merre legyen?
Kápolnásnyék a Velencei-tó partján,az is jó hely.
Kiskunhalas horgásztó,közvetlenül az 53-as út mellett.Szuper jó hely,lehet csónakból is,és partról is,hal,mint a tenger.
mennyetek uriba ott rengeteg a hal.
Én Boldogasszonyfát ajánlom. Baranya megye Szigetvár után.
Ha valaki tud írjon jó horgászhelyet!!!!!!!!
Valami jó Horgászhelyet keresünk...
További ajánlott fórumok: