Ismeretlen eredetű hasfájás (beszélgetés)
Köszönöm-kapott féreghajtót vermox-ot és figyeltem a székletet -nem üriteett gilisztát.
Már teljesen jól van 5 napja ma már oviba is ment.
:-)
Igen kapja napok óta.Ma bevittek a Kórházba.
Egy tüneményes orvos volt aki nem fektetett be minket az osztályra. Gyermekgasztróenterólogus,Dr Pollák Éva!Alapos volt türelmes és kedves!Azt mondta ott sem tehetnének többet a gyerekért.Nagy valószínűség szerint,a kedden az oviba "véletlenül" adott citromos rolád lehet a bűnös,és mivel kikakilni nem tudta rendesen ott pang,és görcsöket okoz...Kaptunk glicerines kúpot,és türelemre intett minket.A kúptól kakilt kicsit többet..de nem sokat.Most jól van alszik,hát az éjszaka elég félelemmel tölt el...de reggel majd irok.
Köszönöm...
Igen csökkent és ritkább rövidebbek a görcsös szakaszok....de most ismét fáj neki,de már nem sir a fájdalomtól...vettem neki édeskömény teát...már adtam neki,és elkezdtük a vermoxot (féreghajtó)hátha...
Hát nem mentünk be a kórházba ...voltak görcsök de gyengébbek és rövidebbek...én már sírtam mert nem tudom helyesen cselekedtem-e ,de vasárnap van sokmindent nem csinálnának ott sem vele..
A labor szerint nincsen gyulladása,a gyereksebész szerint nem sebészeti eset...és az ultrahang szerint sincsen gond.Ez pénteken volt,azóta a fájdalom nem fokozódott ...sőt ritkább lett.
Bocsi hogy ezt leírtam de győzködöm magam...
Bementünk a gyerekorvoshoz,mert nyugtalanított a helyzet.Semmit nem tudott mondani,csak amit eddig is.Ha éjjel is erős fájdalma lesz,akkor be kell vinnem a kórházba,a beutalót megkaptuk...
Sok sok folyadékot iszik.Kamilla teát is ,citromfüvet,rendes teát...nem tudom,,,mit tehetnék még.
Ha az oviból sokan betegek, lehet, h ő is azt kapta el, csak nem ürült ki bellőle, és ezért fáj a hasa tőle.
Esetleg sok folyadék? Hátha hamarabb kitisztul tőle. A langyos tea hamarabb átmegy a szervezeten, mint a hideg.
Nekem azért annyira nem vicces...sőt !!!!
És szívesebben beszélgetnék teljesen másról...:(
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Bőrgyógyász segítségét kérném ismeretlen eredetü foltokról, pöttyökről