Ismered a japán manikűrt? Ha igen, mi a tapasztalat? (tudásbázis)
Sziasztok,
ha valakit érdekel 1 japán manikűr készlet, írjon privit!
Kedves Lányok,
Segítséget kérek Japán manikűr készlet vásárlásával kapcsolatban!! Melyiket vegyem meg P.Shine PROFI készlet, vagy a LION Glossy Shine díszdobozos professzionális készletet...ebben a szarvasbőr polírozókat kényelmesebben lehet használni, de minőségben melyik a jobb?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Sziasztok!
Mi a különbség az otthoni és a profi készlet között?
Én Pesten vettem egy körmös boltban, de láttam már olyan fodrász kellék boltban is ahol vannak körmös cuccok. Ha végképp nem találsz akkor javaslom a vebáruházakat - www.crystalnails.hu garantáltan profik.
Egyébként semmi ördöngősség nincs a használatában, ehhez sem kell nagyobb ügyesség, mint egy köröm lakkozásához :-)
Ha kérdésed van, szívesen segítek!
Sziasztok!
a P.shine japán manikűr készletet szeretnék venni.Tudna valaki segíteni,hogy jó az otthoni készlet is vagy inkább a profit vegyem meg?
Hűűűű!
Olyan rendes vagy, nagyon köszönöm.
Most már biztosan meg fogom tudni csinálni, mert már Reni is segített, így csak jól csinálgatom :)
Köszönöm!! :)
Szia!
Először is alaposan mosd meg a kezed, a körmeidet zsírtalanísd. Azután told vissza a körömről a bőrt.Vedd a kétoldalas reszelőt és a durvább felületűvel reszeld át - finoman - a körmeidet. Erre a barázdák/egyenetlenségek eltüntetése miatt van szükség. Majd következik a finomabb szemcsés reszelő, azzal is húzd át.
Portalanísd - ruhával/kefével - a körmeidet.
Most következik a méhviasz - csak kevés kell belőle - ezt oszlasd el a körmön. Elvileg kaptál a készlethez szarvasbőr polírozókat (zöldet és rózsaszínűt). Amilyen színű a pasztád azt a színűt használd a méhviasz bedörzsöléséhez. Úgy használd, mintha políroznál.
Amikor ezzel elkészültél jön a púder. Amiből is szintén csak egy lehelletnyire van szükség. Ezt a másik polírozóval szép fényesre polírozod. Akkor van kész, ha úgy néz ki a körmöd, mintha színtelen lakkot használtál volna.
Én a pasztát és a púdert is ujjal szoktam felvinni és csak azután használom a polírozókat. Így még kevesebb anyagot kell használni.
A változás 2-3 hét múlva tapasztalható. Attól is függ mennyi vegyszerrel találkozik naponta a kezed.
Jó munkát!
Sziasztok!
Vettem ma egy P.Shine készletet, de nem volt hozzá magyar leírás és nem tudom hogyan kell használni.
Ha valaki tudja/ismeri, kérem segítsen.
Köszönöm!!!
Köszi! Ha elfogy a szettem, utánanézek ennek is.
Amikor én vettem, sehol nem találtam, csak a crystal nails-nél:-(
Én meg még olcsóbban. Persze kisebb a tégely is. bemásolom:
További ajánlott fórumok:
- Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok.
- Te ismered a szappant, használod, milyet, vagy mással mosakodsz?
- 90/60 - ismered az érzést?
- Burberry London parfüm (1995) Ismered? Ha igen, hol szoktad vásárolni?
- Szeretnék japán manikűrt csináltatni
- Kakebo japán határidőnapló. Ismered, használod, bevált?