Burberry London parfüm (1995) Ismered? Ha igen, hol szoktad vásárolni? (tudásbázis)
igen, OK.
aztán mondom megnéztem a webes áruházakban is, és ott is ennyiért adják, úgyhogy reális, hogy a kínaiaktól is ennyiért tudtad venni:))
azért jó nagy árréssel dolgoznak ezek a pláza beli parfümériák:) (mondjuk arra jók, hogy az ember bemenjen és körbeszaglásszon, kiválassza ami tetszik:)
nem, ezek eredetiek!
Párom régóta használta ezt a márkát, kb. 1 éve elfogyott, kapott sok más parfümöt, majd kérte újból, hogy szerezzek ilyet. Ugyanaz az illat, ugyanolyan tartósan.
de azok eredetiek?
nem lehet, hogy másolatok?
Újpalotán (XV.ker.) az Ázsia Centerben lehet bagyon olcsón parfümöket venni!
Nemrég vettem egy 100ml-es Ferrari Black-et 5900 ft-ért, azt hittem, összeesek, mikor az árát mondta. Üzletben minimum a háromszorosa.
Ezentúl oda járok majd parfümöket venni!
..ez az én formám!!! :D
Pedig a pasi tuti elájult volna az egyvelegtől. (én és a Burberry-m):))))))))))))
Innen tuti eredetit küldenek? (fáztam már rá így:D)
Írnál privit, hogy honnan lehet rendelni, tutira nem pancsolt parfümöt!
Köszi:)
Nekem most elfogyott, és minden bajom van!
Ráadásul hétfőn randira megyek, addig villámsebessen be kell szereznem!!!!!!:)))))
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Ismerősöm Londonba utazik, hol érdemes vásárolnia? (Ruha-cipő-táska ügyben) milyenek az árak?Segítsetek!!!