Ismer valaki jó gyermekorvost a IX. kerületben? A VIII. kerületben is megfelelne, a Klinikák metró állomáshoz közel. (tudásbázis)
hA a Klinikáknál laksz, akkor a Szigony utcai rendelőhöz tartozol. Ott a Huszárt hallottam dicsérni. De kinek mi a jó. Szerintem szoptatással kapcsolatban nem sokat ér a tanácsa, füles kérdéseknél szakrendelőbe küld. De minden másban jót hallottam róla. Jól működik nála a telefonos bejelentkezés rendszere, ami a VIII. kerületben fontos szempont lehet.
Mi nem a területileg illetékes gyerekorvoshoz járunk, így a csecsemő tanácsadás során nem a mi védőnőnkkel találkoztunk az orvos mellett. Ezt gyakran hátránynak éreztem a többi anyukával szemben.
közben meg is kérdeztem az asszisztensét telefonon, és fogadnak örömmel:)
Nagyon köszönöm a segítséged még egyszer!
Sok boldogságot a babádhoz!
Szia!
A mi gyermekorvosunk Dr.Buzási János a rendelője a Vaskapu utca 23-29 Nagyon kedves orvos ! telefonszáma: 06 1 2150-876
Nem tudom,hogy érdekel-e védőnő,ha igen akkor Szakolczay Ottónét tudom ajánlani! Iszonyat kedves és jóindulatú én Imádom! Ő ajánlotta a dokit is,mivel egy helyen van a rendelőjük.
Minden jót nektek
Ismer valaki jó gyermekorvost a IX. kerületben???
Még a VIII. kerületben is megfelelne, a Klinikák metró állomáshoz közel, ahol lakom.
Köszönettel várom a javaslatokat!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb gyermekorvos a III. kerületben?
- Ajánlanátok a VIII. kerületben jó gyermekorvost?
- III. kerületben gyermekorvos?
- Tud valaki Bp. XVI. kerületben vagy a környékén homeopátiás gyermekorvost?
- Tud valaki ajánlani a IV. kerületben magán gyermekorvost?
- Tudtok Budapesten jó gyermekorvost a VII. kerületben, vagy a környező kerületekben, aki házhoz is kijön?